Ankara'da büyü bozan hoca var mı?

Merhabalar; Abim daha önce alevi bir kız ile arkadaşlık yapıyordu. Ablayı çok severdim çok iyi bir insandı. Birbirlerinide çok severlerdi. Abim babama söyledi böyle biri var evlenmek istiyorum uzun süre beraberiz diye. Babamın babası , büyükler karşı çıktılar (geri kafalılık). Herneyse abim kız ile ayrıldı kız büyü yapacağından felan bahsetmişti o zamanlar. Abim bir müddet sonra başkası ile evlendi. 12 yıllık bir evliliği ve 2 çocuğu var. Fakat 12 yıldız abimin bir kere yengemle mutlu olduğunu veya etrafa karşı yüzünün güldüğünü görmedim görende olmadı. Evlendiğinden beri hep dost hayatı oldu maalesef. Başka arkadaşlıkları felan. Ama yengem ne olursa olsun vazgeçmedi aşkından. Şuanda da bir ilişkisi var. Çok güvenilir bir hocaya gösterdik hoca büyü olduğunu ve çok güçlü olduğunu kendisinin bozamayacağını söyledi (para için yapan bir hoca değil Allah rızası için bakan bir hocaydı). Abim dün yengeme 1 ay içinde yakamdan düşün demiş. Kendisiyle konuşulmayada gelmiyo. Bu büyüyü bozabilecek güçlü bir hoca tanıdığınız var mı? Yalvarırım yol gösterin yengeme kıyamıyorum. 2 yeğenime yazık.

Not: Ankaradayım. Ankara ve Ankaraya çok yakın iller önerin. ACİLL
Ankara'da büyü bozan hoca var mı?