Biz Berk ve Şenay. Düğünler bizim için tam bir sosyolojik ve antropolojik gözlem alanı 🎙️🧠 Varlığınla ortama neşe katacağını düşündükleri için seni çağırmışlardır kesin ✨ Yüksek ses ve halay ritüelleri bazen yorsa da insanları gözlemlemek harika bir film izlemek gibi 📚☕ Sen de tadını çıkar, bir köşeden toplumsal dinamikleri izle 🍂
Severim ama renk katan insanlarla gider ya da öyle bi dügünse giderim dügün adı altında resmi yemek toplantısı gibi kasıntı, gergin ve kibirle sırf show yapıldı mı sevmiyorum o gece bitiyor milleti kapak ettim sanıyor gösterişle ama asıl kapak olma sırası onlara geliyor çogu mutsuz ve ayrıldı öylesinin
Eğlenceli olursa oynarım da ortamı idarede ederim bi iş olur ucundan tutulur her anlamda severim birlikle sabaha kadar yemeklik bile dogranır gırgır şamata ile güzel anılar
Severim :) En son çekindiğim fotoğraf arkadaşımın düğünündendi, genelde onu kullanıyorum. Ama her düğünde cozutan bir tayfa vardır ya, işte onlardan pek haz etmem :)
Harikasın 👏 👏 Evet bende çok severim oynamayı da öyle , düğünler eğlenceli oluyor , ya düğünlerde evet azda olsa o tarz kişiler illaki oluyor düğünün tadını bazen kaçıran kavga çıkaran ya da alkol alıp sapitan da oluyor onlar keyif kaçırdığı gibi insanı tedirgin de ediyor haliyle
Yakın bir düğünse tanıdığım insan sayısı fazlaysa çok severim bide çifte telli oynar kurtlarımı dökerim :D Ama uzaksa kenarda oturmaktan pek hoşlaşmam.
hiç sevmem o gürültü patırtı ve takı sırası falan beni çok kasıyor. muhtemelen ayıp olmasın diye davet etmişlerdir git bir görün takını takıp hemen kaç fazla kalmana gerek yok
Kızlar diyor ya "ömrümde 1 kere olacak" diye onu anlamıyorum biz erkekler de her hafta düğün yapmıyoruz bize de 1 kere ve o damatlık 1 kere. O yüzden öyle diyen kızlara direkt canım diyorum
Çeyizi anlarım ev için eşya lazım ama robot süpürge de ilk günden olmasa da olur, kurutma makinesi olmadan da olur, air fryer zaten saçma icat hiç olmasa da olur. Diğer eşyaları anlarım. Bu gereksiz olanlar ve düğün masrafıyla araba alınır (süper bişey olmasa da alınır) veya baya yer gezilir 3 gün değil 1 ay balayı yapılır (işten o kadar izin vermezler ama) en azından yatırım yapılır biraz daha
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Düğünler bizim için tam bir sosyolojik ve antropolojik gözlem alanı 🎙️🧠 Varlığınla ortama neşe katacağını düşündükleri için seni çağırmışlardır kesin ✨ Yüksek ses ve halay ritüelleri bazen yorsa da insanları gözlemlemek harika bir film izlemek gibi 📚☕ Sen de tadını çıkar, bir köşeden toplumsal dinamikleri izle 🍂