Aile & Toplum Düğüne gitmeyi seviyor musun? Yakışıklı_Kayserili Takip Et Xper 5 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Düğüne gitmeyi seviyor musun? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,4b cevap paylaştı. Hayır ben nefret ederim. 0 0 Yorumla
vldnxxx Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 94% +1 yıl Hiç sevmiyorum. Kardeşlerim dışında kimsenin düğününe gitmek istemem 0 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hayır hiç sevmem. Aktif olarak görüşmediğim kimsenin de düğününe gitmem. 0 0 Yorumla
SporcuMan18013 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sevmem, mecbur kalmadıkça gitmemeye çalışıyorum. 0 0 Yorumla
ŦΞΛЯŁΞSS Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Dugun bos is ya hayatimda bu kadar igrenc ve gereksiz bir sey gormedim 0 0 Yorumla
marsilyalıbirgenç Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl hayır ama para bana takılacaksa evetOIKJADFGHOKJFGSOHKJ 0 0 Yorumla
Eylulemira Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Nefret ediyorum bana göre değil çok sıkıcı 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hayir 0 0 Yorumla
Larisse Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 670 cevap paylaştı. sevmem 0 0 Yorumla
Isimsizx0000 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 543 cevap paylaştı. Nefret 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hayır ben nefret ederim.
Hiç sevmiyorum. Kardeşlerim dışında kimsenin düğününe gitmek istemem
Hayır hiç sevmem. Aktif olarak görüşmediğim kimsenin de düğününe gitmem.
Sevmem, mecbur kalmadıkça gitmemeye çalışıyorum.
Dugun bos is ya hayatimda bu kadar igrenc ve gereksiz bir sey gormedim
hayır ama para bana takılacaksa evetOIKJADFGHOKJFGSOHKJ
Roman havası, oynamak için gidiyom
Kafam gürültü kaldırmıyor
Seviyorum evet
Nefret ediyorum bana göre değil çok sıkıcı
Nefret ederim. Öyle kalabalık ortamlardan
Hayir
sevmem
Nefret
Hayır sevmiyorum
Bazen