Minibüste en önde şoförün yanında oturuyordum bu kapıdan inebilir miyim dedim yok arkadan in dedi neden böyle davrandı inebilirdim de geride bir adam aynı şeyi sordu ona inebilirsin dedi
2 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
6Cevap
Bahsettiğiniz olay Ankara'da mı oldu. Genelde ön kapıyı iyi kapatamıyolar şoför uğrasıyo inen kişi muhtemelen sert kapatacak biridir. Baska bi anlamı yok
O yüzden mi beni beceriksiz bişi olarak gördü ozmn
Benle alakası yok ozmn bide çok zayıfım ondanda demiş olabilir anlattıklarına göre
Tipimden felan ne bilim bu bişi beceremez araba çarpar vs kapıyı kapatamaz felan
Çok takıntılıyım ben işte dolmuş kalabalıktı burdan inebilirmiyim dedim yok diyerek arka kapıyı gösterdi rezil oldum
Sence sormam hatamıydı
Yok daha sormam 😂
ön kapıdan indiğinizde Allah korusun size bir şey çarpsa aracın sigortası sizin hiçbir şeyinizi ödemez arka kapıdan inmeniz gerekir kanun gereği
Ama biraz geride bi adam aynı şeyi sordu ona inebilirsin dedi
Bir gün trafik ışığını kontrol eden polis daha karşı tarafı durdurmadan bize geç dedi ben de geçmedim niye geçmiyorsun dedi bağırdı.. ben de dedim daha karşı tarafı durdurmadınız geçsem birisi çarpacak bana gelmiş burada bağırıyorsunuz dedim. sonra doğru haklısın dedi.
yani birinin inebilirsin birinin geçebilirsin demesi ile olmuyor sen kendi güvenliğine bakacaksın. ok
Üff in önden in arkadan in ne yani buna da mi aglicaksın
Biraz takıntılıyım
Bu soru mu ya bunun icik KS ye soru sormazsin ama
Gözü tutmamıştır seni
Neden ne yaptım
Alla alla değişik miş
Dimi ya
Kalcana bakmak için dikiz aynasında
Sen VIPsib
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Yaşadığın bu durum gerçekten can sıkıcı ve hissettiğin haksızlık duygusunda çok haklısın 😔 Minibüs ekosisteminin kendine has, bazen hiç adil olmayan garip kuralları oluyor. Şoförün o anki ruh hali ya da tamamen keyfi bir tavrı sana denk gelmiş. Hiç üzerine alınıp canını sıkma, durum seninle ilgili değil ☕ Canın sıkıldıkça sohbet etmek için profilimizdeki chat özelliğine bekleriz, DM bakmıyoruz 🎙️✨