Yüce ve üstün Türk ırkının görklü devleti Türkiye alt tür insansı Suriyeli Arapların işgalinden nasıl kurtulur? Toplumsal olarak baskı kurup, ötekileştirmek yeterli olur mu sizce?
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yüce ve üstün Türk ırkının görklü devleti Türkiye alt tür insansı Suriyeli Arapların işgalinden nasıl kurtulur? Toplumsal olarak baskı kurup, ötekileştirmek yeterli olur mu sizce?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Batılı ırk teorisyenlerine göre Türkler üstün ırk değil ki... Araplarla birlikte aynı ırka mensup sarı ırk diyorlar bu bir teoridir sadece... İşinde gücünde kimseye zararı dokunmayan Araplardan banane... Aşağılık demek iyi bir şey değil yani
işine bak alt tür milliyetsiz.
Ben sana yine insan gibi cevap vereyim gelenlere kötü muamele yapmak dışlamak insan haklarına aykırı bundan sonraki süreçte sınırların iyi korunması gerek düzensiz göçlere karşıyım... Ama bunun yolu nazivari şekilde çözmek olmamalı insan haklarına saygılı medenice çözmek en mantıklısı uluslararası imajımız zedelenmemesi gerek... Türkler misafirperver millet olarak bilinir bence bu imajı bozmadan sınırları kim koruyacağız derse ona oy vermeliyiz onun için siyasi mücadele etmeliyiz... Kötü sözlerini aynen iade ediyorum...
insan hakları ve hümanizim ırksız ve milliyetsiz alt türün çıkardığı saçmalık
Üstün ırk idaası batılıların işi batılı Avrupa Hint toplumları üstün ırk olarak görülür Türkler asyalıdır...
işine bak demiştim sana alt tür
Nazi hayranlığın varsa Naziler Türklere dost değildi onları alt ırk olarak görüyordu yahudi ve Araplarla birlikte
işine bak dedim sana Kürt
Fazla uzatmayacağım bildiğin yoldan devam et... ne Kürtlük ne ermenilik ne de araplık hakarettir benim için bugün sen Kürt demeyi hakaret olarak görüyorsun bazı faşist batılı zihniyette Türklüğü hakaret olarak görüp türk demeyi hakaret şeklinde kullanıyor bence hepsi yanlış hepsi hatalı hepimiz insanız kim hak hukuk biliyor ise insanı değer , vicdan merhamet taşıyor ise o üstündür...
Soruyu beğendim sadece. Gitmeleri çok geniş konuşulması gereken politikalar zinciriyle olur. Bela açtı başımıza
Konuşmaya gerek yok. Toplayıp yollamak çok kolay
Bir Avrupalının ya da Amerikalının gözünde onlardan zerre kadar farkın yok.
Alt ırklar dünyadan temizlenmeden bişey yapamayız
Şimdi de ruslar işgal ediyor ülkeyi araplardan çok ruslar çoğalmaya başladı onlara laf et önce
geldi arap kı çı yalayıcı
Artık iş işten geçti
Sarı saçlı mavi gözlü börü TÜRK'ün başbuğu Mareşal Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK gibi düşünmeliyiz. Geldikleri gibi giderler