4 gü

Eşimden şikayetçi oldum lütfen bu şekilde süreç yaşayan varsa anlatabilir mi?

Eşim oğluma tokat attı 2 gün önce daha sonrasında ben buna sinirlendim ben de ona vurdum daha sonra bana saldırmaya başladı bu çocuk senin yüzünden terbiyesiz falan çocuk bunun peşine dışarı çıkmak istedi babasını çok seviyor daha sonra git evden çok git istemediğimiz şeyler yaşanacak durma evde dedim daha çok söylenmeye başladı hakarete gitti sonra beni saçından tutup sürüklemeye çocukların gözü önünde yumruklamaya başladı kafama defalarca yumruk yedim burnuma bilincimi kaybetmeme az bir şey kaldı sonra sinir krizi geçirdim ağzımı kapatmaya çalıştı elini ısırdım bana evden SG. İnine değil gibi laflar söyledi ben de kaçtım evden karakola gittim ailem çok uzakta ki sahip çıkmıyorlar şikayetçi oldum uzaklaştırma aldım o an sinirle şikayetçi oldum şu an oğluma bakıp pişman oldum iş uzar dediler nasıl yol izlemeliyim geri çekmek istiyorum şikayeti sırf çocuklarım için ama yaşadığım şiddet gerçekten çok büyüktü eşim de hata ettim sana o şekilde vurmam doğru değildi çocuğa vurmam doğru değildi diye ağladı çok pişman ne yapmalıyım lütfen eleştirmeyin gerçekten de zor durumda kaldım keşke yaşanmasaydı ama oldu

Eşimden şikayetçi oldum lütfen bu şekilde süreç yaşayan varsa anlatabilir mi?