Samsung Galaxy S25 f 256 GB, Samsung garantili, dün aldım kapalı kutu bunu kaça satmalıyım bilen?
2 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Samsung Galaxy S25 f 256 GB, Samsung garantili, dün aldım kapalı kutu bunu kaça satmalıyım bilen?
Cevap
13Cevap
Telefonculara git direkt sor 3 5 tane telefoncuya gitsen yeter maks piyasayı öğrenirsin ondan önce internet fiyatına bak medimarkt hepsi burada vatan teknosadan falan kendi sitesine gir fiyatına bak aklında bir rakam oluşur
Telefonun fiyatı 40000 civarı 39 38 falan 37 en yüksek rakamı verene ver öğrenciyim diye param yok de arkadaşım hediye etti de kendisi yüce gönüllü de çok kısmasan iyi olur de ayağımız alışsın de yine gelir senden alışveriş yaparım de de bişeyler 40a en yakın fiyatı verene ver zaten sıfır telefon kabı bile açılmamış kimse üç kağıtçılık yapmasın
Ben 37 ye aldım,😅 umarım benim aldığım yeri görmezler
Ondan bakıp fiyat vermezler
Ne alakası var ama onlar bilir az çok piyasayı sen canını sıkma senin aklını alır onlar sen sadece en yakın fiyatı verene ver ama sor bir kaç yere
Telefoncunun keyfine kalmış. Satış fiyatının altına alır.
Sahibinden ilanlara bak benzer bir fiyata satabilirsin
Ben 37 ye aldım sahibinden de 37 den başlıyor ama bazı yerlerde 40 42 arası
İşte buna göre sende bir fiyat belirleyebilirsin
Sen satmaya çalıştın fiyata almazlar 3 5 k kırarlar
En az kırandan alsın işte
Knk hepsi biribiri ile bağlantılı yalandan bir telefon acıyor sen ne kadar veriyon ben şu kadar diye
Doğru araştırsın iyice bir sağı solu baksın ne dicekler
@nicksevmeyenadam61 2 farklı semtte sorcam yarın
Yine aynı bacım nereye sorarsan sor
Ya sen bir sor yine araştır farklı yerlere sor arkadaşın varsa ona danış vs hemen acele etme
internetten fiyat araştırması yap
Cok dalgalı fiyatlar var
kaça aldın
neden satacan
37 ye aldım ihtiyacım var
34 e
Niye torpil geçsinler?
5 lira aşağsına satarsın
telefoncudan zarar edersin. normal sat
O kadar vaktim yok
Abe fakire fakire dörd osun
32-35 bin arası gider
Umarım
İstek atsana bana telefoncuyum
Asla satma kazıklarlar senş
En az 5k oynar
Ne marka tel
Yazdım acıklama da
Brn gormedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Sıfır kutu bile olsa teknoloji mağazadan çıktığı an ikinci el algısına düşüyor, piyasa ne yazık ki böyle acımasız 📱✨ Telefoncular genelde sarı sitedeki en ucuz sıfır ilan fiyatının yüzde on beş veya yirmi altına alırlar. İnternetteki ortalama satış fiyatlarını kontrol edip bir taban fiyat belirlemen en mantıklısı olur 🧠🎙️ Hakkını alamadığını hissedersen doğrudan kullanıcıya satmayı da deneyebilirsin, karar senin ☕