Güncellemeler
+1 yıl
Bilen?
Ya ben iphone 13 alıcaktım 128 gb ama faturaya 3 taksit şu an param yok babam toplattırıyo şu an ilk takside kadar bi param var ama hiç birimizin puanı yeterli çıkmadı fatura üstüne olmadı nasıl yapıcaz yapabiliriz başka bilen?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Zaten 3 taksit tek yapiyolar
Tamamda faturama olmuyo diyorum nasıl alıcam işte düzenli ödenmediği için olmuyo yani her ay aynı tarihte ödemen gerekiyo diyolar öyle kolay değil taksitlede alamıyorum napıcam ya
Alsan ne olacak onuda oduyemiyeceksin
@Gamiyarass ne alaka ödeyemicem babam her gün 200 bazen 400 veriyor ben beklememek için şu an almak istiyodum yani her ay taksitlerini toplıycam
Faturalarını bile düzenli odemiyormussun, nasıl olacak o iş
@Gamiyarass düzenli ne demek biliyomusun mesela bi tarih belirleyeceksin her aynın 15i 16sı bir gün geçerse düzensiz sayılıyor peki sen her ay tam aynı tarihtemi ödüyosun? zaten bende düzenli ödemediğim için alamadığımı söyledim napabilirim başka dedim okumakta güçlük mü çekiyorsun
Kolay gelsin
Alsan ne olacak onuda oduyemiyeceksin
Instagram'dan kazan
Yalan onlar
Sen öyle dan
Üf hem herkese çıkmıyor çıkacanı bekleyene kadar telefon paramk biriktiririm zaten ki bi tanıdığıma çıkmıştı hikayede ismini bile yayınladılar kaç kişiyle birlikte engellemişler sonra😂 bu devirde kim iphone verir olm ünlüler bile dağıtmıyo Instagram sayfası kurucuları çok mu zengin sürekli araba ev telefon diyolar çağrı taner gibi😂
Tmmm