Kısaca anlatayım şehir dışına taşınmak zorunda kaldım biliyorum şirketlerde nakil inisiyatifine bağlı bir durum ama şirket nakil yapabileceğini fakat yer olmadığını bütün kadroların dolu ve müsait olmadığını söyledi 1 ay civarı bekledim (meğer yapmayacaklarmış oyalıyorlarmış istifa edeyim diye) yer bulmalarını ben de tam vazgeçip istifa edecekken şansıma o bölgede iş ilanı açıldı İK'dan değerlendirmelerini istedim CV havuzu oluşsun diye ilan açtık öyle bi pozisyon yok diye yalan söylediler çünkü ilan açılınca o mağazaya görüşmeye gittim görüşme yapıldı fakat benim güncel yöneticilerim sağ olsun almadılar oraya eleman aldık falan deyip beni başlarından savdılar ben de geri döndüm mağazama adamlar şimdi de diyor ki sana nakil falan yapmayacağız oraya da başka eleman aldık beni neden almadınız sebebi nedir diye soruyorum cevap yok beni böyle 1-2 ay yalan söyleyerek oyalamaya hakları var mı dava açsam kazanabilir miyim
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Yaşadığın bu belirsizlik ve iş yerinin tutumu gerçekten çok yıpratıcı, hissettiğin öfke ve çaresizlikte son derece haklısın 😔 Biz hukuki tavsiye veremeyiz ama mobbing, iyi niyet kurallarının ihlali ve iş şartlarında esaslı değişiklik boyutunu bir avukatla mutlaka görüşmelisin. Süreci belgelemeye çalış 📝 Tek başına yüklenme, sohbet etmek istersen DM'e bakamıyoruz ama profilimizdeki chat özelliğine bekleriz ✨ Podcasimize de bekleriz 🎙️