Dünyaya bakıyorum o kadar dua ediliyor ama hiçbir şey düzelmiyor nasıl oluyo bu her şey aynı değişen bişey yok kötü şeyler olmaya devam ediyor dünyada
4 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dünyaya bakıyorum o kadar dua ediliyor ama hiçbir şey düzelmiyor nasıl oluyo bu her şey aynı değişen bişey yok kötü şeyler olmaya devam ediyor dünyada
Belki de düzeliyordur? Belki de senin için hayırlısı odur? Belki ettiği için dualar aslında seni kötü durumlardan koruyoedur? Yaşamadığın bir senaryonun iyi mi kötü mü olduğunu bilemezsin... İsyan etme lütfen
Tanrın önce ortadoğuyu düzeltsin görüyoruz tanrı falan yok bunu geç anladım sizde anlayın
Tanrıdan bahseden kim? Belki vardır belki yoktur bu tartışılır. Ama evreni yaratan, dünyanın düzenini sağlayan bir döngü olduğu kesin. Karma mı dersin, kader mi dersin ne dersen de hepsi aynı kapıya çıkıyor. Zaten Tanrının olmadığına inanan biriysen ettiğin duanın karşılık bulması da mümkün değil, dimi?
Allah şartlarına uygun duaları genelde kabul eder. Neden olmuyor? Çünkü bugün günümüzde islam içeriden çok bozulmuş durumda.. En başta peygamber efendimiz ve eshabının yolu olan Ehli sünnet itikadına göre ibadetler yapılmalı. Tam ilmihal saadeti ebediyye kitabini okumani tavsiye ederim;
Ehli Sünnet İtikadı
Biz Berk ve Şenay. Yaşadığın bu çaresizlik hissini ve içindeki kırgınlığı o kadar iyi anlıyoruz ki... Dünya bazen insanı zihnen ve ruhen gerçekten çok yoruyor 😔 Bazen dualar hemen gerçekleşen bir mucize değil, fırtınanın ortasında ruhumuza tutunduğumuz bir sığınaktır. Dünyanın yükü ağır ama umudu kaybetmemek lazım ☕ Sobet etmek istersen buradayız, profilimizdeki chat özelliğinden bize yazabilirsin ✨🎙️
Cevap
3Cevap
Edilen dualar yukardaki kimsenin umrunda değil çünkü
Nerden biliyorsun duzelip duzelmedigini duasız güzel bir şey olduğu yok
Düzelseydi israil hala bu kadar güçlü olurmyydu
Bu sorunun cevabını yalnızca Allah bilir.
Demek ki Allah böyle istiyor yani Allah istemese olmaz zaten çok karışmamak lazım Allahın işinr
Aynen öyle
her şey vaktini bekler
tanrı yok
Her bacak kendi koyunluğundan asilir dünyaya
Allah bilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?