Bunun için kitaplar yazılmış mesela aklıma gelen duanın başında ve sonunda salavat getirdik Hz Allaha hamd edilir ana babaya dua edilir en basitinden boğazından haram geçmiş bir kişinin duası ve ibadeti kırk gün kabul olmaz e dışarıda tavuk et cart curt yiyoruz hepsi şüpheli haram olmadığının garantisi yok bunlar duayı hep etkiler adap ve faziletleriyle dualar kitabı var onu al her şey yazıyor muazzam bir kitap
Tabi dua ettikten sonra da sabretmen lazım olmuyor işte Allah kabul etmiyor haksızlık felan bunlar hep şeytanın vesvesesi ki bazı dualar dünyada kabul edilmez ahirette karşılığını fazlasıyla alırsın böyle de olabilir sen tevekkül etmeyi ne olacaksa hakkında hayırlı ve mübarek olmasını isteyeceksin bir şeyde ısrar etmen iyi değil belki seni mutsuz edecek bilemezsin
Imtihan olarakta düşünebilirsin. Kimin hayati güzel ki Biz azınlık. kesime bakıp. ozeniyoruz Çok mutsuz insan var Afrikadaki ekmek ararken bizim o beni sevsin param olsun gbi dertlerimiz dert sayılmaz büyük ihtimal
İşte o da haddini bilmek. Kötü anlamda değil. Sınırlarını yeteneklerini bileceksin ki ona göre mücadele edeceksin. Kazanamayacağın savaşa girmenin de anlamı yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bekle daha guzellerini verir Allah demekki dualarin hayırlı değilmiş hayırlısı olsun diye dua et
Hayırlısıda olmuyor ama yerimde sayıyorum
Olur olur sıkma canini
17 yaşımdan beri durumum bu normal değil bence
Herseyi mi olmuyo ya birazcık pozitif düşün
Olmuyor, en ufak dileğim bile olmuyor.
YouTube the secret izle
İzlerim
Yapacak bir şey yok :/
Benimde olmuyo 😏
Allah'ı arayıp soruyorum hemen
Sor bacım
Karışıklık olmuş kusura bakmasın dedi
Ayıp ediyor ama
Haklısın valla
Yanii bacım
Heraaaaalde
Haha
Dua diye bişey Yok zaten
Ben boşuna mı zaman harcıyorum yani vayy
Yani
Benimde olmuyordu bende. dua etmeyi bıraktım
Yapmalı olduğum şey bu yani.
Teşekkür ederim
Yapmalısın en azindan beklentin olmuyor
Evet
Mamali*
O kadar çok nedeni var ki
Yazsana bir kaç tane
Bunun için kitaplar yazılmış mesela aklıma gelen duanın başında ve sonunda salavat getirdik Hz Allaha hamd edilir ana babaya dua edilir en basitinden boğazından haram geçmiş bir kişinin duası ve ibadeti kırk gün kabul olmaz e dışarıda tavuk et cart curt yiyoruz hepsi şüpheli haram olmadığının garantisi yok bunlar duayı hep etkiler adap ve faziletleriyle dualar kitabı var onu al her şey yazıyor muazzam bir kitap
Hepsine dikkat ettım biliyorum bunları ama ne bileyim olmuyor
Tabi dua ettikten sonra da sabretmen lazım olmuyor işte Allah kabul etmiyor haksızlık felan bunlar hep şeytanın vesvesesi ki bazı dualar dünyada kabul edilmez ahirette karşılığını fazlasıyla alırsın böyle de olabilir sen tevekkül etmeyi ne olacaksa hakkında hayırlı ve mübarek olmasını isteyeceksin bir şeyde ısrar etmen iyi değil belki seni mutsuz edecek bilemezsin
Böylede mutsuzum ben
https://voca.ro/11WsyFTmHmuN
Haklısınız bu açıdanda bakmalıyım. Teşekkür ederim
O kitabı al memnun kalırsın
Alıcam 😊
😊😊
www.mediafire.com/.../file bak burda bazı yerlere değinmiştir göz gezdir istersen
İndirdim
Çokkkkk teşekkürrrrr ederim 😊😊😊
Ne demekk😊
🌞🌙
Benim de. Galiba yanlış ediyoruz 😂
😂😂😂😂 nerde yanlış yapıyoruz yaa
Bilmiyorum çözmeye çalışacam 😂😂😂
Tamam 😂
Bulursan sen de söyle 😂
Tabi söylerim 😂
Benim de olmuyor ya
Etmeye devam. et
3 yıldır devamlı ediyom
5 yıl sonunda kabul olmustu
O kadar yaşayacağımı nerden bileyim
Sacma bi düşünce oldu şu an.
Yo olmadı. Ben 2 yıl daha yaşarım yaşamam bilmiyorum. Gayet mantıklı
3 yıldır bunu düşünmesin 2 yılı söyleyince mi aklına geldi
Ki kendim için soyledim 5 yıl diye
Belki senin için hayırlı degil ve Hiç olmayacak
Olmayacak bir duayı neden ettiriyor? Neyse ya dua etmeyi bırakıyorum
Bu arada 3 yıl belliki aptallık yapmışım dua ederek.
Inancsizca konuşuyorsun
3 yıl gönülden olacak dedim inandım ve bu haldeyim
Teşekkür ederim yinede
Belki hayirsizdir olmaması gerekiyordur. Çok yönlü düşünmemiz sart
Mesela bu güne kadar dilediklerimin hepsi mi hayırsız oldu?
Imtihan olarakta düşünebilirsin. Kimin hayati güzel ki
Biz azınlık. kesime bakıp. ozeniyoruz
Çok mutsuz insan var
Afrikadaki ekmek ararken bizim o beni sevsin param olsun gbi dertlerimiz dert sayılmaz büyük ihtimal
Derdim birinin beni sevmesi para değil.
Bende orneklendirdim
Anladım teşekkür ederim
Niye kabul olsun?
Niye olmasın?
Dua diye bir şey yok çünkü. İnsanın çalışıp başarması var.
Çalışıyorum ama bazı şeyler elimde değil
İşte o da haddini bilmek. Kötü anlamda değil. Sınırlarını yeteneklerini bileceksin ki ona göre mücadele edeceksin. Kazanamayacağın savaşa girmenin de anlamı yok
İstediğim her şeyi yapa bilirim ama neyse
Yapamazsın. Uçmak istemezmiydin? Uçabilnmek?
Hrr şeyi yapa bilirim yazınca aklına uçmak mı geliyor?
Her şey çok açık uçlu bir tabir onu anlatmak istedim.