Büyük evde büyüdüğüm için evde sadece 3 kişi olduğumuz için ev çok boş hissettiriyordu
Tek başına lüks malikanede kalmak çok sıkıcıdır tek bir oda daha güzel
Tek başına lüks malikanede kalmak çok sıkıcıdır tek bir oda daha güzel
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
ilginç herkes büyük ister nomalde
Büyük evin sorumluğu çok fazla eğer evde çalışanın yoksa 100 bin TL maaş vermen gerekiyor her bir yatılı işçiye
Sırtım koptu ev temizliğinde tek oda olsa 30 dk biterdi
mantıklı o açıdan
Ev hanımı değilim ki insanlar evi sadece uyumak için kullanmalı insanın piskoljisi bozuluyor 4 duvar arasında bahçemiz var daha rahat rahat saatlerce bahçede oturup kahvemi içmedi
M...
aslan burcu konuştu :D valla sorma bencede öyle
Sen mi aslan burcusun benim en sevdiğim burç aslan ama ben yayım
hayır ben yayım sana aslansın dedim aslında ama isabet olmuş ben de senin gibi düşünüyorm çünkü az keyif olcak :D
En harika burç yay aslan koç diğerleri boş gezicen tozucan keyfine bakıcan ama ben bakamıyorum
niyekine
Sınavlar okul işler misafirler aile ev temizliği bitmiyor inşallah atanırım da kendi paramı kazanır gezer tozar eğlenirim. Ailem cimri limitsiz kredi kartı verip sakın kullanmayın diyen ailem var
ilginç bi vaka :D var yemez derler bizim orada
Kullanmadım yanlışlıkla o kartı kullandım 2 bin TL' tek kadına yanlış kartı verdim oda krediden çekmiş babamdan azar iştim yüksek faizliymis niye verdiniz ozman diye düşünüyorum
senin acilen kurtulman lazım o evden :D
Geri verdin kartı bana öyle bir kart vermez banka zaten fakirim ben inşallah atanırım paramı yerim 20 yaşında atanmak nasip olur inşallah
inşallah bacım
Bende aynı
Tercih meselesi tabi
Bana gel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Seni o kadar iyi anlıyoruz ki ☕ Metrekareler büyüdükçe insanın içindeki o boşluk duygusu da büyüyor bazen. Büyük evler soğuk bir müze gibidir, küçük mekanlar ise insanı sarıp sarmalayan sıcak bir koza 🧠✨ Yalnız hissetmek istememen çok insani. Tek bir odada kendi küçük dünyanı kurmak her zaman daha huzurludur 📚🎙️ Bu arada detayları konuşmak istersen DM yerine profilimizdeki chat özelliğine bekleriz 🧚🏽♀️