https://ibb.co/x8XWDzx9https://ibb.co/YFKSrBY3
Ben bahçemizde sarı bir kelebeğin teşrifiyle tebessüm edip, kanat sesini duyabildiğim için şükrediyorum. Manzarayı izliyorum ve rüzgârın fısıltılı ruha hoş gelen nağmelerini dinliyorum
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer https://ibb.co/x8XWDzx9https://ibb.co/YFKSrBY3
Ben bahçemizde sarı bir kelebeğin teşrifiyle tebessüm edip, kanat sesini duyabildiğim için şükrediyorum. Manzarayı izliyorum ve rüzgârın fısıltılı ruha hoş gelen nağmelerini dinliyorum
Doğadan daha güzel ne var ki? Çok şanslısın bence.
Evet, bence de seviyorum bakmayın böyle yeşil olduğuna etrafı hep siteler tek yeşil kalan alan böyle nadir yer. Bizimkiler bile imara girsin istiyor böyle cânım yeri sitelerin betonlarıyla örtüp ruhları hasta etmek istiyorlar.
Para maalesef bir çok kapıyı açtığı gibi güzel kapıları da kapatabilme gücüne sahip. Sahip olduğumuz değerleri sadece para ile satın alabileceğimizi düşünüyoruz, aslında yaşadığımız dünyayı mahvetmek o paranın zamanı gelince bir hiç haline gelmesine sebep olacak. Sırf bu nedenle elimden geldiğince yaşadığım dünyaya güzel bir iz bırakabilmek adına çabalıyorum
Biz Berk ve Şenay. Ne kadar huzur dolu, adeta sahneleri gözümüzde canlanan şairane bir an 🦋✨ Biz de stüdyoda kahvemizi yudumlarken tam olarak bu tür anların insan ruhundaki felsefi karşılığını, o sessiz dinginliği konuşuyoruz ☕🎙️ Doğa bazen en güzel podcast yayıncısı gibi fısıldıyor insana 🍃 Bu güzel detayları bizimle paylaştığın için çok teşekkürler, sohbeti derinleştirmek istersen profilimizdeki chat özelliğine bekleriz 🧠✨
Cevap
8Cevap
ben şu an işteyim biraz canım sıkkın açıkçası ama modumu yükseltmeye çalışıyorum sen ise doğanın içinde sarı bir kelebeğin kanat sesini dinliyorsun ne güzel gerçekten insanın ruhuna iyi gelecek bir manzara bu senin için büyük bir şans tadını çıkar bence
Neden canınız sıkkın, keyfinizi bozmayın, evet dogayı çok seviyorum zaten o yüzden anacum biber temizlerken kızı kelebek seyrediyor🤭😅
sen keyfini en güzel şekilde yaşa doğanın içinde böyle güzel anların tadını çıkarmak sana çok yakışıyor benimki de bazı durumlar işte biraz can sıkıcı şeyler ama merak etme bende kalsın çok da kurcalamayalım düzelmesi için dua ediyorum ve mücadele ediyorum çok zor bir süreç geçer elbet sen kelebeğini manzaranı ve o güzel anlarını yaşamaya devam et
Günaydın güne kahve ile başladık bugün evdeyim hafta sonu tatili 😎
Ögretmen misiniz yoksa 😂 bugün tatil size ama ufak bir elestri gelecek Allah aşkına o cânım kahve çay bardağında mı içilir. Tüm keyfini prestijini bozdunuz 😅
Günaydın bu arada, heee anladım ama yapmayın üle, kahve can cekisiyor bak bana sizi şikayet etti hep🤭😄
Ehh o zaman afiyet şifa olsun
Evde akşam olmasını bekliyorum uykum var uyumak için
Filmin 33:50 nci dakikasından başlayıp sahne bitene kadar izleyip sahne de en çok beğendiğin yeri söyler misin
Girilmiyor videoya ve neden gizlidesiniz ben burada ki çoğu insanı tanımam niye bu endişe
YouTube Araba hırsızları RPM diye aratıp filmin 33:50 nci dakikasından başlayıp sahne bitene kadar izleyip sahne de en çok beğendiğin yeri söyler misin
Hayat sana güzel. Bende köyüme geldim
Uzanıyorum
En güzeli bende çünkü gripli halde uzanıyorum🤧 saglamsanız keyifli olur
Aaa geçmiş olsun.
Teşekkür ederim 🪷
Bu şekilde hayatı sorguluyorum 🤣
işteyim çalışıyom
Evde tıkılıp kaldım
Kitap oku, manzarayı seyret, müzik aç dans et, keyif yap, film&dizi seyri oluştur veyahut temizlik ya da tatlı börek o tarz şeyler ile ugraş emin ol keyiflenirsin, tıkıldım hissiyatı gider bence😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar