Ben şu an günün güzelliğini çok güzel bir filmle süsledim ve çok beğendim bu filmi. Çünkü beni mutluetti, huzur verdi. Harika bir filmi.
“Colors of Love” yani “Aşkın Renkleri”
Bu filmi Türkçe olarak Netflix den izleyebilirsiniz. Varsa sizin önerilerinizi de alabilirim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu güzel günde hiç bir şey yapmıyorum
Bütün gün anneme yardım ettim, şimdi de oturdum pc başında çalışıyorum. Kafamdaki hiçbir plana uyamadım 🥺
Ne güzel. Anneni memnun etmişsin. Aferin sana hayırlı evlat işte bu. Plana uymamak da bir plandır. Son kararın olan revize edilmiş son anlık planın umarım seni de mutlu etmiştir. Tebessüm et. Mutlu ol. Annen reelde yanında, sevdiğin ve seni seven dostlarım sanal da olsa KS de seninle. Sana tebessüm çok yakışıyor. 🌸🤗😎🥰
Yürüyüşten geldim kedi yavrularını sevdim bir de sözüm meclisten dışarı kapalı bir abla dik baktığı için neden bakıyorsunuz dedim vs
Sakiiinnn. Üstüne alınma sakın. Bir gören var biliyorsun. Onu da seni de. Herkes kendi imtihanında. Aferin melek kız. 😎🌸
Aynen abicim sınav dünyası 😊Abim farkında olmadan hanımefendinin eşi yanımdan geçince ondan dolayı dik bakmış. Es sabır.
Sabah kalktım işe gittim geldim, şimdi eve geldim ve yorgunluktan kanepeye çakıldım kaldım.
Mide ağrısı ve moralsiz bir hâl ile KS'de takılıyorum, daha da moralsiz olmak için. 🙂
Birazdan biraz uyuyacağım
Peki. Sakin ol, güzel şeyler düşünerek gözlerimi yum. İyi uykular. Uyu ve dinlen şimdi. 😎
Peki tamam teşekkür ederim
Kendine iyi bak. Allah’a emanet ol.
Sağ olun 🙏 siz de