Şeriat olsa daha iyi değil mi? Kadın aşırı açık giyinmediği sürece istediğini giyiyorsun. Ama laik sistem de başörtün varsa sana saldırıyorlar , hep kadın suçlu oluyor bir de , nefret ettim bu laiklikten.
3 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şeriat olsa daha iyi değil mi? Kadın aşırı açık giyinmediği sürece istediğini giyiyorsun. Ama laik sistem de başörtün varsa sana saldırıyorlar , hep kadın suçlu oluyor bir de , nefret ettim bu laiklikten.
Cevap
2Cevap
Boş konuşma İngiliz ajanı fethullahçı
Laiklik böyle bir şey olmadığını biliyorsun ama propaganda yapmanı isteyen üstlerin öyle istediği için halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek için uğraşıyorsun. İngiliz çiftçi popcorn Kadir yahudioğlu ve bütün vatan hainlerinin canı cehenneme köpek gibi kudurun
Şeriat mi her istediğini giy diyo shjsjdjd sen kuranı nerde okudun matbaacida mi
Laik düzen hiç kimsenin birbirine karışmamasıdır. Ama ülkemizde herkes yanlış anlamlar yüklüyor. Şeriat istiyorsan, mısak-ı milli sınırlarından doğuya doğru dışarı çık. İstediğin hayat orada
Bi siz biliyorsunuz.. şeriat dediğin o pislikler işte. Çıkın artık şu kafadan, gözlerinizi açın
Kuran'a göre bir yönetim olursa istediği gibi giyinemez.
Vah vah çok hüzünlü hikaye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Yaşadığın bu bıkkınlığı ve haksızlık hissini anlıyoruz, bazen toplumun yargılayıcı bakışları insanı gerçekten yorabiliyor ☕ Rahatça ifade edilebilmek ve olduğun gibi kabul görmek en temel hakkın. Ancak özgürlükler bir sisteme indirgenemeyecek kadar derin kavramlar 🧠 İster giyim tercihi ister yaşam tarzı olsun, kimsenin kimseye müdahale etmediği bir dünya hepimizin arzusu ✨ Aklına takılanları konuşmak istersen seni profilimizdeki chat özelliğine bekleriz 🎙️