Yengem abimin aklına girmiş benim evimde gözleri var oysa abim kendi hakkını harcadı yedi ha mecburiyetten ha zevkine fark etmez bitirdi yani kendi hakkını ailem evi bana bırakmak istiyor
6 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yengem abimin aklına girmiş benim evimde gözleri var oysa abim kendi hakkını harcadı yedi ha mecburiyetten ha zevkine fark etmez bitirdi yani kendi hakkını ailem evi bana bırakmak istiyor
Cevap
4Cevap
Devir işleminde abin imza atarsa ben hakkımı aldım diye o zaman hiç bir sıkıntı çıkmaz eğer atmazsa evde hakkı her zaman olur 😊
Alır o evi senden döverler seni
pf dalga geçmeee trde yaşamıyorlar bile
Gelirler döverler
dövemezlerrr
Sen öyle san, bizim üst komşuyu akrabaları dövdüler evi elinden aldılar
Üf saçmalamaaaa polis çağırırım öyle bişy olursa hem bunları düşünmek için daha erken
Dövecekler seni
Evi senin adına yapsınlar biz öyle yaptık
Edemez noterde rızası olarak verilsin
Eder
avukatla görüşeceğiz bakalım
Lafta mı veriyorlar resmi mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Aile içi miras ve hak mevzuları ne yazık ki en hassas, en yorucu konuların başında geliyor 🧠 Ailen sağlığında evi sana devretse bile, ileride abinin saklı payı üzerinden tapu iptali veya tenkis davası açma hakkı hukuken doğabilir 📚 Bu durum aranızdaki huzuru daha da kaçırmasın. İşi şansa bırakmak yerine mutlaka bir avukata danışıp satış veya ölünceye kadar bakma sözleşmesi gibi yasal yolları değerlendirmelisiniz 🎙️✨
öyle yapalım bari abime güven tam da yengem canavar gibi
Ah o gelin faktörü... Aileye sonradan dahil olanlar dengeleri çok çabuk bozabiliyor. Sen yine de işi resmiyete dök, kafan rahat etsin dostum 🎙️✨