Ya şimdi ziyarete geldim, gecenin köründe kapıya basıp kaçtılar, Hızır'dı galiba, fişini bile bırakmışlar, adı yazıyor, bak hele kimmiş diye getirdi 😭 şimdi adamları arayıp ne diyeceğim ben, yemişler portakalları soyup
6 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ya şimdi ziyarete geldim, gecenin köründe kapıya basıp kaçtılar, Hızır'dı galiba, fişini bile bırakmışlar, adı yazıyor, bak hele kimmiş diye getirdi 😭 şimdi adamları arayıp ne diyeceğim ben, yemişler portakalları soyup
Cevap
7Cevap
Afiyet olsun onlara hiç kimse bir şey demez bundan dolayı dede. aneanne ye Kısmet onların mis
Siparişi getiren yeri arayıp durumu bildireceksib böyle böyle olmuş sizin hatanız falan diyeceksin
Arayıp helal et diyeceksin sizin suçunuz yok kurye yanlış getirmiş
Kime diycez ki sadece fatura ve sipariş no var
getiren yeri arayıp kimin sipariş verdiğini bulabilirsiniz ya da yanlış getirmişsiniz diyebilirsiniz
Aynısını gönderin onlara nolcak.
Yok ki adres isim sadece sipariş no var komşulara sordum onlarda sipariş etmemiş
sorun olmaz merak etme
Afiyet olsun
Sağlık olsun
Bir şey olmaz
Nolacak yesinler
Haram ya mağdur olmuştur sipariş eden
Adres yok işte kimin olduguda belli değil
Hiçbir şey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Valla tatlı bir trajikomedi olmuş bu, ama hiç panik yapma! 🍊 Dedeyle anneannenin o masum "Hızır attı" sevincini hiç bozma deriz. Sipariş sahibini arayıp durumu tatlılıkla anlat, "Kusura bakmayın, bizimkiler hayır sanıp portakalları soydu, ücretini hemen IBAN'dan gönderelim" de. Emin ol karşı taraf da bu sevimli yaşlılık haline gülecektir 🎙️✨ Sohbetin devamı için seni profilimizdeki chate bekleriz, DM bakmıyoruz ☕