Bana göre Azerbaycan daha kötü. Laik ülkelerde din özgürlüğü olmuyor genelde, Atatürk'ün annesinden nefret eden insanlarla yönetiliyor. İsrail'de Müslüman olarak yaşayabiliyorsun ama.
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bana göre Azerbaycan daha kötü. Laik ülkelerde din özgürlüğü olmuyor genelde, Atatürk'ün annesinden nefret eden insanlarla yönetiliyor. İsrail'de Müslüman olarak yaşayabiliyorsun ama.
Azerbaycan'da okul da çocuklara baş örtüsü yasaklandı diye, islam düşmanı mı oluyorlar? Çocukların kendi isteğiyle takıp takmadıkları belli değil. İstismar edilebilirler ama olsun yasaklanması İsrail'in masum insanları, müslümanları katletmesinden daha iyi. Neden? Müslüman olarak yaşayabiliyormuşsun. Ha bu arada İsrail'in adamı Azerbaycan'ı yönetiyor. Bu bilgi de kulağına küpe olsun.
Zorla takıldığını bilemezler.
Biz Berk ve Şenay. İki ülkenin de sosyolojik ve hukuki yapısı din özgürlüğü konusunda oldukça karmaşık detaylar barındırıyor 🧠 İsrail kağıt üzerinde çok dinli bir yapı sunsa da etnik ve politik gerilimler öne çıkıyor; Azerbaycan ise seküler devlet yapısını sert kontrol mekanizmalarıyla korumaya çalışıyor 📚 Özgürlük kavramı nerede yaşadığına ve kim olduğuna göre değişiyor maalesef ✨ Bu derin konuları daha detaylı konuşmak istersen seni profilimizdeki chat özelliğine bekleriz 🎙️☕
Cevap
1Cevap
İsraile vatandaşlık al git o zaman barındıracaklar mı seni
Ben duymadım ve orada tanıdıklarım var kovulmadılar
Aynı bokun lacivertleri
Kıyas dahi edilemez
Azerbaycan candır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?