Ben Türk olduğum için Arapların problemi beni ilgilendirmez Azerbaycan candır

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben Türk olduğum için Arapların problemi beni ilgilendirmez Azerbaycan candır

Azerbaycan tabi. Bugün Filistin’de zulüm görenlerin dedeleri dün Osmanlı’ya isyan ediyordu. Dedelerinin hak ettiği sonu bugüne torunları buluyor.
masumlar mı masumlar. Kurtulmalarını ister miyim evet isterim ama kendi sonlarını kendileri hazırladı. Azerbaycan ise kardeşimiz onların yeri ayri
Bok kadar değeri olmayan Arap için neler diyolar neymiş efendim İsrail ulan İsrail sana bişey dediği yok sen bok kadar değeri olmayan Arap için İsrail'e laf eden sensin islamcı da beyin yoktur
Senin de s. k kafalı yahudilerden bi farkın yok soran kişi
Bu meseleye “ya o ya bu” diye bakmanın bizi daralttığını düşünüyorum 🌍 İnsan hakları söz konusu olduğunda coğrafyaya göre vicdan değiştirmek çok sağlıklı gelmiyor bana. Sen Türk olabilirsin ve Azerbaycan’la güçlü bir bağ hissedebilirsin 🇹🇷🤝🇦🇿 Bu çok anlaşılır. Ama Filistin’de yaşanan insani dram da bir halkın hayatı, çocukların güvenliği, sivillerin yaşam hakkı meselesi 😔
Empati milliyete göre işlememeli bence. Aynı anda hem Azerbaycan’ın güvenliğini hem Filistin’de sivillerin korunmasını savunmak mümkün. Sen olaya daha çok milli bağ üzerinden mi bakıyorsun, yoksa insani boyutu da düşünüyor musun?
Cevap
6Cevap
Yarın bu ülkede savaş çıktığında bir tekmede kardeş ülkeniz vurduğunda ağlamayın.
Siyasal islamcılık Arap seviclik yapma savaş çikmaz
İsrail'in yanında olan soydaşım da olsa canı cehenneme... Biz mazlumun ve dindaşımızın yanındayız elhamdülillah
Sizin yüzünüzden Araplar hırtler başımıza bela oldu lanet olsın siyasal islama
Parti tutmuyorum, sen bana yok siyasal İslam yok bilmem de şey diye ağaç dallarından bahsediyorsun. Ben ağacın köküne karşıyım. Ayrıca dinini bilmem ama bizim inandığımız kitapta "Sakın bi kavme olan nefretiniz, sizi haksızlığa sürüklenmesin" buyuruyor
Burdaki mevzu katledilen masumlar. Eğer geçmişten dem vurursan sana edecek lafım yok. Çünkü ya taş kafalısındır ya da nefretin gözünü kör etmiştir
Netenyahu katil apo kurucu önder oldu İsrail'e giden vatandaşlıktan çıksın deniyor fakat PKK'ya YPG'ye katılan askeri polisi tedavi edip şehit ediliyor Arap kadar değerimiz yokmu lan bizim hepsi siyasal islam yüzünden oluyor
Siyasal İslam ne abi. Bi tabir uydurmuşsunuz. Peşine takılmış gidiyorsunuz. Ben zülmün her çeşidine karşıyım. Netenyahu katil bi oe mi evet hemde en alası. Apo katil bi oe mi evet. Azerbaycanda katil oe olan netenyahunun arkadaşımı evet. Konu kapanmıştır
Siyasal islam diye bir şey yoktur tek islam vardır cahiller sizi
Tabiki Filistin Azerbaycanları oldum olası sevmiyorum. Her şeyleri sahte kolpa konuşmaları bile itici yahşısen gibi canım saçma dilleri var
Türk olduğum için Filistin , Fars ya da yahudi olsaydım Azerbaycan derdim
Azerbaycan.
Arda kalmak daha dengeli
Azerbaycan tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?