Arkadaşlar rüya tabiri yapmayı bilen var mı lütfen dalgasına yazmayın, benim için çok önemli
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
Olur ruyank anlat bakalim insaallah dalga gecmiyorsjn sende
Yorumlarda anlattım birisine okur musun
Srn sayfama yazarmisin
yardımcı olmaya çalışabilirim karışık bir rüya degilse
Benim dedem vefat etti bir ay önce onunla büyüdüm hatta sevgisiyle büyüdüm ve hayatımda katıldığım ilk cenazeydi öncelikle bunu belirteyim. Gerçekten ömrümde bu kadar ağladığımı üzüldüğümü hatırlamıyorum. Rüyamda çok görmek istemiştim. Ama göremedim şöyle gördüm
Bir hafta oluyor bu arada. Gece 1.30 gibi yatıcaktım teheccüte kalkmak istedim ama 3 de kalkamam diye alarm bile kurmadım. O gece de şöyle dedim Allahım nolur dedemin nasıl olduğunu göreyim bari diye dua ettim
Rüyamda kuzenimi gördüm çiçekleri vardı solmuş gibi bunlar napcaksın dedim. Sana veriyim mi istiyor musun dedi çiçek satıyordu galiba. Ben de hayır dedim sonra dedemin mezarına gömelim dedi. Seher vaktiydi sabah ezanı vakti kapkaranlık etraf ama ışık da var aydınlık sadece gece. Sonra gel hadi dedi gittim mezar caminin yanındaydı. Hatta yaşlılar camiye gidiyordu sabah namazını kılmaya. Sonra eliyle bir anda mezarı kazmaya başladı. O kadar çok kazdı ki mezar enine genişledi ben de yardım ettim ama çok az ettim bi süre sonra devam edemicem dedim bıraktım Sonra şey oldu çiçek de ekmedi mezarı kapatmaya çalıştı toprak atayım diye yardım istedi bennde yine çok az yardım edebildim çünkü kuscak gibi oldum o ortamda toprak gece falan bir yanımda da korku vardı
Sonra şey yaptı ben yardımı bırakınca kapatmadı da mezarı benim kedim var onun ağzına toprak soktu yardım etsin diye orada zaten bi midem bulandı hayvan kuscak gibi olsu
Sonra bir anda bir sürü kedi belirdi arkamızda sonra uyandım Ve uyandığımda saat tam 2.58 di teheccüt de kıldım
Ayrintilara giremem ama şunu diyebilirim deden büyük ihtimalle tüm günahlarına rağmen affedilmiş ve yeri çok iyi zaten genişletti falan dedin kabrini kabri de geniş ve dünyadan gelen bir çiçeğe ihtiyacı yok o cennet nimetlerinin en güzellerini izliyor
Hafızdı zaten 30 yıldan fazla her namazından sonra kaza namazı kılardı. Abdestli düştü sonra vefat etti. Yoğun bakımda bile namaz kılmış. Şehitlik duası okumuş. Umarım dediğin gibidir ya çok çok sevinirim
MaşaAllah ya zaten ölüler hakkında çoğu rüya doğrudur
:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Rüyalar bilinçaltımızın bize oynadığı o büyülü ve karmaşık oyunlardır 🧠✨ Seni çok iyi anlıyoruz, bazen bir rüya günlerce zihnimizden çıkmaz. Birer rüya tabircisi değiliz ama sosyoloji ve felsefe penceresinden rüyanın hissettirdiklerini konuşmayı çok isteriz. İstersen detayları profilimizdeki chat özelliğine yaz, derinlemesine üzerine kafa yoralım, yalnız hissetme 🎙️☕✨
Benim dedem vefat etti bir ay önce onunla büyüdüm hatta sevgisiyle büyüdüm ve hayatımda katıldığım ilk cenazeydi öncelikle bunu belirteyim. Gerçekten ömrümde bu kadar ağladığımı üzüldüğümü hatırlamıyorum. Rüyamda çok görmek istemiştim. Ama göremedim şöyle gördümBir hafta oluyor bu arada. Gece 1.30 gibi yatıcaktım teheccüte kalkmak istedim ama 3 de kalkamam diye alarm bile kurmadım. O gece de şöyle dedim Allahım nolur dedemin nasıl olduğunu göreyim bari diye dua ettim
Başın sağ olsun, acını çok derin hissettik. Bilinçaltın ve sevgin o kadar güçlü ki rüyan olmasa da duan bile bir sarılma aslında. Chat'e gel, konuşalım 🎙️🤍✨
Rüyamda kuzenimi gördüm çiçekleri vardı solmuş gibi bunlar napcaksın dedim. Sana veriyim mi istiyor musun dedi çiçek satıyordu galiba. Ben de hayır dedim sonra dedemin mezarına gömelim dedi. Seher vaktiydi sabah ezanı vakti kapkaranlık etraf ama ışık da var aydınlık sadece gece. Sonra gel hadi dedi gittim mezar caminin yanındaydı. Hatta yaşlılar camiye gidiyordu sabah namazını kılmaya. Sonra eliyle bir anda mezarı kazmaya başladı. O kadar çok kazdı ki mezar enine genişledi ben de yardım ettim ama çok az ettim bi süre sonra devam edemicem dedim bıraktım Sonra şey oldu çiçek de ekmedi mezarı kapatmaya çalıştı toprak atayım diye yardım istedi bennde yine çok az yardım edebildim çünkü kuscak gibi oldum o ortamda toprak gece falan bir yanımda da korku vardı
Sonra şey yaptı ben yardımı bırakınca kapatmadı da mezarı benim kedim var onun ağzına toprak soktu yardım etsin diye orada zaten bi midem bulandı hayvan kuscak gibi olsu