19 yaşındayım ablamlar da benden 2 yaş büyük, 6 senedir ben ve ablamlar çalışıyoruz her ay babama üç tane asgari ücret parası veriyoruz sonunda borçla bir ev aldık ama daha borcu bitmedi ben hâlâ daha çalışıyorum bir diğer ablam da işten çıktı daha 1 ay oldu tekrar çalışmaya başladı ama en büyük ablam da bizimle 4 sene çalıştı sadece son 2 sene üniversite okudu diye babamlar evde yüzüne bakmıyorlardı ayrıca o kadar çalıştı babama para verdi okul dönemi boyunca babam ona 1 tl bile vermedi hep kendi parasını kendi kazandı şimdi mezun oldu babamlar yine parasını istedi o da sadece fatura ve yemek masrafları vereceğini söyledi her neyse işte bu para olayları olunca dün babam bir anda odaya dalıp en büyük ablama 1 haftaya ev bul evden atıyorum seni dedi biz de karşı çıkınca siz de gidin onunla dedi napıcaz elimizde çok az para var ayrıca o evde bizim bir sürü hakkımız var nasıl bizi evden atabilir napmalıyım evden çıkmak istemiyorum çünkü havalar soğuk ayrıca bir sürü emeğim var küçücük yaştan beri çalışıyoruz napıcam ben (kesin olarak evden atıyor yani korkutma amaçlı bir şey değil zaten annem babamı dolduruyor annem de hiç sesini çıkarmıyor ikisi de para delisi)
6 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer