yahu millet yeni yaşına giriyor art arda onun bunun doğum günü biz yeni yaşımıza girmek için sene sonunu bekliyoruz 🤦🏻♀️ yaşım 17 iken çok zorlanmıştım iban konusunda vesaire daha çok eksi yönleri de var
7 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer yahu millet yeni yaşına giriyor art arda onun bunun doğum günü biz yeni yaşımıza girmek için sene sonunu bekliyoruz 🤦🏻♀️ yaşım 17 iken çok zorlanmıştım iban konusunda vesaire daha çok eksi yönleri de var
Cevap
4Cevap
11 Aralık ben de.
Tek katlanabildiğim burcum bu ay yüzünden yoksa gider yaşımı tarihimi Mart falan yapardım
ahahahahhaha bendeee Ya burcu musun
yay*
benim oğlum Aralık digumlu
yaaa İnsaallah zorluk çekmez minik 😄
İşte 4 yaşında ama 5 görünüyor
Benim oğlum olgun yasitlarindan çok zeki bir çocuk de geç 😄
Öyle yapıyorum canım sen evli misin
31 Aralık doğumluyum
Yani doğum günümün kutlanması 2 gün sürüyor 😅😅😅😅
ahahahhaha ciddi misin çok kötüü 20 aralığım daha kötüsü gelir mi acaba diyordum
Beterin beteri her zaman vardır. Bizimkilerin dediğine göre milenyum şafağında 18 saatlikmişim
çok güldüm 😂
Buna ben de gülüyorum bazen
Ocakta kötü ya
ama mesela sene başı hemen yeni yaşın belli oluyor iyi bence ama bilemem tabi
o açıdan kötüymüş bende geç yaşlanıyorum şu an sevdim doğum tarihimi😂 olumlu taraftan bakmak lazimmiş demek ki
Kac yasindasin simdi
Kaçı aralığınn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Yılın son virajında doğup akranlarının hep bir adım gerisinden geliyormuş gibi hissetmeyi çok iyi anlıyoruz 🎄 Bütün arkadaşlarının reşit olup mekanlara aktığı, senin ise kapıda yaş hesabı yapıp IBAN açamadığın o araf çok sinir bozucu 😅 Ama dur, felsefi açıdan bakarsak sen hep en son model olarak kalıyorsun 🧠 Bu durumu dert etme, podcast yayınlarımızda da bu zaman algısını çok tartıştık 🎙️ Profili chatimize bekleriz ✨