24 yaşında arkadaşınız sünnet olmamış olsa buna bakış açınız nasıl olurdu olmasını ister misiniz?
Siz hangi şartlarda kaç yaşında nasıl sünnet oldunuz
24 yaşında arkadaşınız sünnet olmamış olsa buna bakış açınız nasıl olurdu olmasını ister misiniz?
Siz hangi şartlarda kaç yaşında nasıl sünnet oldunuz
Herhangi bir hastalık durumuda olabilir belki olmak istiyordur ve hastalığından dolayı buna imkan yoktur sağlığına zarar vercek diye herhangi bir sağlık konusu yoksa önyargılı davranmadan güzel bir şekilde konuşurum nedenini sorarım konuşup orta yolu bulurum karşımdaki insanla ilk önce nedenini öğrenmeye çalışırım ona göre hareket ederim.
Kendi bilir benim sünnetim ise 26 kız 3 erkek gördü pipimi 10 kız kuzen yengem halam teyzemi babannem ananem 2 tane 2 yaşında erkek kuzenim Hatice ablanın 5 yaşında oğlu 5 komşu kızı 5 annesi annem babam öldüğü için yoktu ben 5 komşuda duldu amcam eniştem dayım askerde ölmüştü yoktu yaşında beni hemşire halam sünnet etti sünnet olduğumda 13 yaşındaydım sünnet olana kadar hemşire halam pipini keserim diyip pipimi açıp oynuyordu teyzem yengem babaannmem anneannem sünete kadar hatta sonra bile açıp oyandılar büyümüşmü diye Beni ve halamın oğlunu hemşire halam ve arkadaşı hatice abla sünnet etti hatta pipilerimizin fotoğraflarını çekmiş ilk başta sünnet derisini geriye çekip batikonla temizledi sonrada sonra iğne yaptı telle sıkıca bağladı sünnet derisinden çıkardı teli ve Hatice abalaya deriyi çekbildiğin kadar çek demişti ve deri kökünden keskin bir makasla kesti sonrasında teyzem yengem babaannem anneanem üstümdeki örtüyü açtılar bakıp ellediler maşallah dediler
Daha kaç kere soracaksin merak ediyorum. Kardeşim senin olan bir şeye biz mi karar verelim. Beden senin canın nasil isterse... . ama 24 yaşında oldu diyede bunda garipsenecek bir durum da yok, olabilir. Şartlar öyle gelişmiş demekki deriz.
Cevap
1Cevap
Ya senin Allah bin türlü belanı versin Oğlum git sünnet ol lan git sünnet ol lan
Belki özel sebepten olamıyoruz
Sünnetsiz bi kere denemek isterdim sonra sünnet ettirirdim
Sen hiç sünneti canlı izledin mi
Hayır
Acı veriyor ya😥
Veriyordur bence yani 😥
İğnesi acıtır sadece gerisi uyuşuk hallediliyor
@Emrexyz95 xperim düşük
Ya sunnetsiz daha hosuna giderse?
@ForeignerCurious bencede sünnetsiz daha çok hoşuna gidebilir 😅
Önce deneyip sonra kesmek vicdansızcaa
@Emresunetsiz neden ya çok mantıklı belki hazzı başka kestirmiyorum