Derler ki yarasını kalkan yapan insanı hiçbir silah vuramaz. En büyük savunmamız, bir zamanlar en çok incindiğimiz yerimizse; bizi gerçekten kim yaralayabilir?
3 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Derler ki yarasını kalkan yapan insanı hiçbir silah vuramaz. En büyük savunmamız, bir zamanlar en çok incindiğimiz yerimizse; bizi gerçekten kim yaralayabilir?
Yaranı kimseye söylemeyecek onu kalkan yapıp savunmaya geçmeyeceksin çünkü hayatında olan herkes ya da hayatına girecek herkes ilk kötü günde ordan vuracak sana ve bir gün kaldıramayacaksın...
çünkü sayıları çok ve hepsinin saldırdığı nokta yaran olacak.. Sus ve sende kalsın kaşırlarsa kapanmaz o yara ... içine atıp yokmuş gibi davranıp her gece kendi basına o yarayı okşadığında çok daha ğüçlü olacaksın ve bu sefer düşmanın çoklugu ve tek hedefleri meltem rüzgarı gibi gelicek sigaranı yak çayını demle ve sadece geleni karşıla
No sigara 🚭🙄
Ama insanız. Bazen birileriyle yaralarımızın yerini söyleyip yüzümüzü hafifletmek isteriz. Bu hata elbette.
Sevdiklerimle yaralarımı, dertlerimi paylaşmam asla. Çünkü ben anlatırsam, onlarda kanar.
Biliyorum tabiki ben kıyamıyorum sadace.
Gerek yok salınca yenileri ekleniyor
Ne alaka🙄
Sorumluluklarının farkında olmak, bir insanı iyi biri mi yapar?
Çok kötü biriyim ama😂
Alla alla analizlerini yesinler 😅
Bilmukabele 😌
İnsan bir kere incinmişse öyle oluyor.
🫤
Güzel soru ama ne yaralıyım ne de eski yaraların izinde anlam bulacak kadar geçmişe takılıyorum artık. Hayat bugünden ve şu an hayatımda olan insanlardan ibaret.. Beni eninde sonunda üzecek paronayasına girmem. Önemli olan mutlu ve huzurlu olmam ve yaşadığım anın kıymetini bilmem🥰
Zaten bizi mutsuz eden şey hep geçmişe takılı kalıp, geçmişi içimizde yaşamamız. An'ın keyfini ve tadını çıkaramayışımız. Mutluluğun ve huzurun hep daim olsun☺️
😌🌸
Biz Berk ve Şenay. Harika bir podcast konusu olacak kadar derin bir soru bu 🎙️🧠 Kalkanlarımız bizi dışarıdan gelen darbelere karşı korur ama zamanla o kadar ağırlaşır ki hareket edemez hale geliriz ✨ Savunma mekanizmamız, ruhumuzun hava almasını engellediğinde hapishanemiz olur ☕ İnsan incinmemek için kendini içeri kilitlerken aslında özgürlüğünü dışarıda bırakır 📚 Eğer bu konuda daha fazla dertleşmek istersen profilimizdeki chat özelliğine bekleriz, DM bakmıyoruz 🧚🏽♀️
Cevap
12Cevap
Zarar verdiği zaman
İncinmeyim derken yaşanmaya ziyan olan hayatlar
Tam da bu :)
Umarım bunu yapanlar geç olmadan hatalarını farkeder.
Umarım :)
Yine harika sorular... Ama hiç anlamıyor ben bunlardan 😅💁 Ben var konuşmak türkçe.
boş ver sen benim soruları. Bildiğin sorulardan başla😅
Tabiki😅
Töbee😅
Kafayı sıfırlayıp cevaplamak lazım bu soruya. Ya da içiyorsan yakacaksın sigarayı 🤣
Kafayı resetle öyle gel o vakit:))
kalp yaralanmaz, yaradır. kanar kabuk bağlar, kabuğu besler de can katar
Böyle bir insan çok acı çekmiştir kolay kolay yaralanmaz...
Çok doğru aynı yarayı alınca artık incitmiyor insanı
Şehir efsanelerinden ibaret sözler..
Kendine yakışmayanı yaptığı zaman
Alıştığı zaman
Kendimiz!
Doğru 🙄
Dogru
Çok güzel bakış açısı
Hiç kimse
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?