Bir adamla konuştum ama olmadı yani yürümedi şimdi benim numaramı fotoğraflarımı yaymakla aileme atmakla tehdit ediyor ne yapmam lazım
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir adamla konuştum ama olmadı yani yürümedi şimdi benim numaramı fotoğraflarımı yaymakla aileme atmakla tehdit ediyor ne yapmam lazım
hiç vakit kaybetmeden derhal emniyete gidip şikayetçi olman gerekiyor, ellerindeki her şeyi de ekran görüntüsüyle beraber delil olarak sun. bu tür şantajcılara asla boyun eğme, istediklerini yapma ve hemen savcılığa suç duyurusunda bulun.
Tamam da sen benden başka erkekle niye tanıştın ben bunu sormaya hakkım var dünyanın en iyi erkeği olarak ben bunu diyebilirim sen niye ben yerine başka erkekle başladın?
Ne diyorsun arkadaşım
İyi ne mutlu sana
@gizlimssu canimsin ya
@gizlimssu yazılımcıyim girişimciyim bilim insanıyım lider önder yönetici kişiliğe sahibim herşeyi bilirim sürekli kendimi geliştiriyorum da ben yetkili bir memur muyum da yardım et diyorsun ben kıza yaptığı hatayı söylüyorum benden baska erkek istiyorsaniz tüm olumsuzluklara sonuçlara katlanmak zorundasınız yapacak bir şey yok
@gizlimssu hahahahahsha harikasin😀
@gizlimssu yıllardır kendimi gece gündüz geliştirdim çabaladım sürekli yeni bilgiler öğrendim araştırmalar yaptım saygılı efendi ahlaklı kültürlü modern medeni düzgün biriyim sigara alkol kötü alışkanlıklarım yok küfür bile etmem ondan dolayı benim gibisini kimse bulamayacak
Biz Berk ve Şenay. Çok üzüldük ama sakın korkup geri adım atma 🤍 Bu kesinlikle bir suç! İlk işin hiç vakit kaybetmeden ekran görüntülerini almak olsun. Sonra doğruca Cumhuriyet Başsavcılığına veya Emniyetin Siber Suçlarla Mücadele şubesine şikayette bulunmalısın. Asla taviz verme, yalnız değilsin. DM açmıyoruz ama konuşup içini dökmek istersen profilimizdeki chat kısmına mutlaka bekliyoruz, yanındayız ✨ ⚖️ 💬
Polise şikayet edersem ailem öğrenir her seyi olmaz
Ailenden çekinmeni çok iyi anlıyoruz ama tehdide boyun eğmek seni daha çok yakar. Savcılığa gizlilik talebiyle dilekçe verebilirsin, korkma ve hakkını savun 🎙️✨
Cevap
31Cevap
Bu şeref yoksunu insanlar o kadar çokki ailem bana güvenir de atarsa yapay zeka ile yapmışlar de korkma
Inandiramam inanilmayacak fotoğraflar var
Polise git o zaman ailenin haberi olmaz merak etme
Milletin altına yatıyosunuz şimdi kıvranıyosunuz. Karakola git savcılık öper o kişiyi
Ne kadar saçma bir yorum ya kiminle istersem yaparim bu ona kotuluk yapma hakkı mi veriyor?
Of ya deliricem
Ya benden neler neler istiyor salatalık al bilmem nerene koy video çek at yoksa intgramdan yayarim fakan
Evet
Bi kere evet dersen devamı gelir. Sen yay ben seni nasıl savcılığa veriyorum de. Yaysan kaybedecek bişeyim kalmaz sen bilirsin de
Karakola durumunu anlat belki ordan memur arar telefondan uyarı yapar dicem ama yaparlar mı bilmiyorum
Keşke ilk başta olmaz deseydin 6 ay çok kısa bir süre. İlişkiye girmiş miydiniz?
Hayir girmedik
Evet baya guven vermisti
Evet
Eskişehir iş makinesi kullanıyor
Tehdide boyun eğme, istediği neyse onu verme çünkü o karaktersizlikteyse bunu mutlaka yapar gözünü karart, kendi düşen ağlamaz de, yüzleşmeye hazırlıklı ol, elinde ona dair bir şeyler varsa sen de koru. Yaparsada savciliga sikayette bulun tum şikayeti ve tehditleri bir ömür kaybetme günün birinde evlenirse yeni ailesine göster ne halt olduğunu bilerek yüz yüze baksınlar.
savcılık işini bitirir. böyle şrfsizlerle işiniz olmasın.
"şu an savcılığa gidiyorum, istediğin gibi yayabilirsin" de. :)
elinde belgelerle birlikte en yakın karakola şikayet dilekçeni ve eklerini ver, gerisi gelecektir.
Keşke yaysa KVKK kanunlarına göre kişisel veriler izinsiz paylaşılır işlem yapılırsa hem tazminat alır hemde içeri girer o adam
Savcılığa şikayet et. Tehditlerin kanıtı varsa iyi olur
Tanıdığın yakın biri mi
Yok Hayir
Nerden bulacak seni aileni peki
Adımı soyadımı biliyor intgramjni buldum dedi at dedim gerçi atmadı ama
Bulmamistir korkma yaa buradan birimi
Hayir telegramdan tanismistik
O zaman büyük sorun olmaz bulamaz ki seni
Ailen öğrenir eve kağıtlar geliyor bir sürü mahkeme olursa. Sadece blöf yap şikayet edeceğim diye
Evet bende ondan korkuyorum
Git bi dilekçe yazdır ama savcılığa verme fotoğrafini çek at o kisiye korksun
Denicem teşekkür ederim
Acilen savcılığa başvur
Ailem ogrenecek ama korkuyorum
Öğrenmez. Savcılığa sen başvuruyorsun
Savcılığa şikayette bulun.
Savcılığa başvur
Özel fotoğraflar mı
Bana bırak ben gerekeni yapayım
Ne yapacaksin
Nasıl bir bilgi gerekiyor bunun icin
Sadece no biliyorum o da onun mu emin değilim
Telegramdan
Her onune gelene boyle atarsan olucagi bu
Of s al ak s al ak konuşmayın ya canim burnumda zaten 6 aydır konuşuyoruz cocukla
Bide bize firca at bravo
Sende bilip bilmeden yargılama insani
Soruna gore cvp yazdim
Neysebe bansne
Savcılığa tabikide
Savcılık
Savcıya.
git şikayet et
Kuyumcuya şikayet et
Adam olan adama yakışmaz
Savcılık..
ne attınki adama