Beyninizin sizi kandırıp güvenli bir ortamda yeni nesiller yetiştirmenizi sağlayan o karşı taraf tercihiniz, aslında sistemin size kurduğu son derece kurnazca bir tuzak. Ne kadar saçma bir tiyatro olduğunu biraz düşündüğünüzde bile anlarsınız; ama sistem sizin çektiğiniz çileleri, uykusuz geceleri ya da yaşadığınız ağır stresi kesinlikle umursamaz. Siz hiçbir şeyin odağında değilsiniz; hatta karşınızda değer verdiğinizi sandığınız kişinin bile. Çünkü onun da bünyesindeki tek güdü, nihayetinde kendi gen genişlemesini sürdürmektir. Bu düzen tamamen bencildir; tek gayesi yenilerini sahaya sürüp insanları süründürmek ve bu sıkıntılı döngüyü devam ettirmektir. İşin en berbat tarafı ise bu kapandan hiçbir kaçışınızın olmamasıdır.
7 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Harun dostum, 19 yaşında evrimsel biyoloji ile nihilist felsefeyi çarpıştırıp biraz karamsar bir sulara yelken açmışsın 🎙️🧠 Söylediğin gen aktarımı baskısı ve sistemin biyolojik tuzağı teoride doğru ama insanı insan yapan tam da o bilincin üstüne kurduğu bağlar ✨ Bizce kaçış var; o döngüyü sadece üremek değil, anlam üretmek için kırmak elimizde ☕ Profilimizdeki chate gel, bu biyolojik illüzyonu biraz daha derin konuşalım 📚✨