İlişkilerin çıkmazı bu 😂 ben aslında onu söyleyerek şöyle demem istemiştim 😂

İlişkilerin çıkmazı bu 😂 ben aslında onu söyleyerek şöyle demem istemiştim 😂
maalesef bu yersiz bir beklenti İşin doğası gereği bu böyledir. Erkeğin kasıtlı anlamama durumu yoktur. Hem zihin yapısı farkından hemde yetiştirilme biçiminden dolayı böyle olur. Erkek adam gevezelik etmez erkek adamın özü sözü bir olur. Erkek adam sözünü sakınmaz açıkca söyler mert olur. Gibi ya yönlendirmelerle büyür ya da zaten bunun aksine davrandığında ayıplanır. Karı gibi lak lak yapma tarzında ve dediğim gibi Zihin yapılanmasıda böyle Sonuç olarak şu oluyor. Açık net direk doğrudan konuşan iletişim kuran bir canlı olan Erkek Kadının Dolaylı göndermeli imalı yarı örtük söz tavır ve davranışlarından bir şey anlamaz. Ama eşitlik zırvası yüzünden "he keza çoğu insan bende inanmıyorum eşit olduğumuza desede Kafasının içinde eşitlik fikirleri yerleşmiştir"Erkek ve Kadın kendini birbiri gibi zannetme hatasına düşer. Bundan dolayı Kadınlar Erkeklerin bile isteye kasten anlamamazlıktan geldiğini düşünür. BUda beni sevmiyor sevseydi anladı şeklinde serzenişle sonuçlanıyor Özetle.
Kadınları anlamak bazen kolay bazen zor 😅. Kadınların maalesef ilişkilerde en büyük sorunu doğru dürüst iletişim kurmamak onların davranışları veya kurduğu cümleler ile anlamamızı istiyorlar. Bir cümlenin içinden 10 tane anlam çıkabiliyor bu yüzden de bazen anlayamıyoruz veya farklı bir şey anlıyoruz
Yorumları okudum ve hiçbiriyle alakam yok. Erkeklerin benimle niye kolay iletişim kurduğuna şaşırmamalı. Sadece bende şu var
KS iyice bozdun.
- Tatlımdan ister misin?
- Sen ye (aslında hepsini yemek istiyorumdur)
Evet bak bu da var 😂
Mevzu çikolataysa işin rengi değişiyor 🙃
Hassas noktan mı 😂😂
Hangimizin değil ki? 😂
kadınca 😂😂
bana bidaha yazma (kesinlikle yazıp aramalisin)
Cevap
3Cevap
genellikle trip cümleleri vardır.
tamam madem öyle olsun (kendi bildiğini yap tabi her şeyin en iyisini sen bilirsin)
tamam sen bilirsin (sen kaybettin canımsın)
yok ya nolcak (nolcak ki kalbimi bin parçaya böldün alt tarafı)
... zorunda değilsin (zorundasın)
hayır gerçekten gerek yok (gerek var)
peki 😊 (allahından bul daha da bişey demiyorum)
not
iyiyim (sorsana noldu yavrum diye iyi degilim iste niye anlamiyosun)
ben kiskanmam (kuduruyorum kiskancliktan)
bi sey olmadi (trip aticam hak ettin)
tamaam oyle mii, peki oyle olsun (ben gostericem sana)
bana yazma bi daha (yazmazsan zirlarim darla surekli)
Ne alakası var canım
kıskanıyorum ama çaktırmam
Bak bunu çok duydum 😂😂
🤣
🥸😑🤓🤥🤐👺:Yine ne yaptım?
🦋💋💕🧚🏻♀️💅🏻🎀:Hiç bir şey🙄
(Trip , alınma , kırılma, küsme ve gönül alınmayıp, aff dilenmezse ayrılık, çözüm:romantiklik , hediyeler, dateler falan fistan)
Sen bilirsin.
Bu daha çok, ben diyeceğimi dedim ayağını ona göre denk al yoksa hayatı sana zindan ederim demek.
Benim en çok yaptığım şeyi paylaşacağım
"Bir daha beni arama" (gerçekten aramazsan deliye dönerim biliyorsun) jfhff
Tartıştıktan sonra söylenen "iyi geceler" ( iyi geceler dememe iyi geceler diye karşılık verme küs mü uyuyacağız deyip gönlümü almaya çalış ) 😃
Unuttum ya boş ver
Hatırlamama değseydin şakkadanak şimdi hatırlarım.
Yok bir şey - bekle birazdan burnundan getiricem
Yazma bana - üstüme düş ilgi ver
Ne halin varsa gör uyuyorum yazma (hayır yaz anla ve ilgi göster)
Üstüme gelme anlatmak istemiyorum
ısrar et nazla beni
Daha önce kimseye karşı böyle hissetmedim sen ilksin aşkım
Yazma banaa ahsjs
Aa ilk kez duyuyorum eğlenceli uygulamaya benziyor
Yazma bir daha (sabaha kadar yaz)
aa ben kadınca bilmiyomusum 😀
kadınca ne awq
Yok kırılmadım
Paramparça oldum..
Full sessizlik...
Çevirisi