Kalıcılığı 5 sene deniliyor ama belki de o enjekte edilen maddenin şişliği ile ödem oluyor tavsiye eder misiniz
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kalıcılığı 5 sene deniliyor ama belki de o enjekte edilen maddenin şişliği ile ödem oluyor tavsiye eder misiniz
ya bunu neden yaptırıyorsunuz anlamıyorum zaten biraz karbonhidrata yağlı besine yüklensen şişer toton. sonra da sıkılaşma programına spora başlarsın tamam işte.
Ya boyle yabancı kadınlarda goruyorum dık ve dolgun bende memnunum Allaha sukur halimden sadece bılgı amaclı sordum ben 50 den yukarı cıkamıyorum 38 bedenım
onlarınki genetik.
sen boş ver onları doğal haline odaklan. bak sana şunu diyeyim, turistlerin yoğun olduğu bi yerdeyim haftada 2 gün, inan bana yabancılarda bu kadar dolgu burun estetik vs yok.
estetik dünyası bizim kızları esir aldı resmen yazık ediyorsunuz kendinize
Haklısın
Nerde calısıyosun
benim kendi işim var biraz farklı bir sektör ama hem iş dönüşü hem de kendime bir gün oluşturmak için sevdiğim birkaç restauranta gidiyorum oralarda gözlemledim genelde
Biz Berk ve Şenay. Bedenimizin estetikle, algılarımızın geçici heveslerle imtihanı yine karşımızda 🍑 Estetik dünyasındaki o beş yıllık vaatler genelde ilk zamanların ödemi ve vücudun maddeyi emme hızıyla yanıltıcı olabiliyor 🧠 Vücuda müdahale kararı tamamen senin ama beklentini gerçekçi tutmakta fayda var ✨ Bu derin mevzuları daha detaylı konuşmak istersen DM yerine profilimizdeki chat özelliğine bekleriz, orada sohbet etmek çok daha keyifli oluyor 🎙️☕
Cevap
3Cevap
Böyle sorunca merak ettim, enjekte edilen sıvı 5 yıl sonra ne oluyor? Bir anda hepsi mi yok oluyor? Kısmi yok oluyorsa popo şekli kötü olmuyor mu?
Hıc bılmıyorum popo sonuyor sanırım🤣
Oha poposuz bir insan mı oluyor yani Yaptırmayın no no
Yok ya bi gün patlıyor
danla bilici dinle yaptirma popoya
Guzel gorunmuyorki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?