Spontane taraftarıyım ben be, bir anda böyle karar verip hadi gidelim diyeceksin, planla heyecan meyecan kalmıyor, haksız mıyım
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Spontane taraftarıyım ben be, bir anda böyle karar verip hadi gidelim diyeceksin, planla heyecan meyecan kalmıyor, haksız mıyım
Spontane olmak güzel ama her zaman mümkün olmuyor, çünkü hayatın bir düzeni var. Yani bir anda çıkıp gitmek eğlenceli ama para, iş, sorumluluk bunlar plan istiyor. Bir de şu var, sürekli spontane yaşayan biri bir süre sonra güven vermiyor, çünkü sözünde durmuyor. En doğrusu, ikisini karıştırmak, yani iskeleti planlamak ama içini akışa bırakmak. Yoksa her şeyi planlayan biri de sıkıcı oluyor, hiçbir şeyi planlamayan biri de kaotik. Zaten en çok da o denge, insanı hem rahat hem güvenilir yapıyor. En sağlıklısı, küçük şeylerde spontane olmak, büyük şeylerde plan yapmak. En çok da o "hadi gidelim" anları, plansız çıkınca daha güzel oluyor, orası doğru.
Biz Berk ve Şenay. Haklısın, aniden gelişen o kaçamakların tadı bambaşka oluyor 🚗✨ Ama felsefi açıdan bakınca, bazen küçük bir plan da kaosun içinde ruhu özgürleştirir 🧠 Plan hevesi kaçırır gibi görünse de aslında spontaneliğe alan açar. Yine de o son dakika heyecanının tutkunuyuz, akışta kalmak gibisi yok 🎙️☕
Cevap
7Cevap
planlamak iyidir.
spontane candır planlı programlı olmuyor bazı şeyler ama sırf heyecandan dolayı değil su akar yolunu bulur kafasındayım ben her zaman
demi
evet
Başlarda planlı başlayıp olayların her zaman spontane olarak devam etmesini seyreden biri olarak yine planlı olmayı tercih ediyorum.
Spontane macerali olur ya güzel yani
plan program hayat kurtarır
net oğlak başak burcu düşüncesi
ikisi de değilim
Kova?
değil
Planlı olmak iyidir
Spontane severim ama planlı olmayı daha da severim
hmm diyosuuunnn. Burcun neydi kız
Yay
Aaa bendeee😄
Hadi kutla 😅😅