Türkiye'de elinden gelseler yoksulun kafasını ezecekler. Sokakta yoksul bir insan görünce kimse kafasını çevirip bakmıyor ama internette gördükleri zaman ah ne kadar yazık yardım etmeliyiz diyorlar ama yardım etmiyorlar
9 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
Herkes her ay birine 1 TL verirse hepimiz zengin oluruz
Ülkede tüm evsizler ev yapıla bilir 50 yılda
Ülkede milyonlarca insan yaşıyor senin sosyal medyada gördüğün yorumların tamamını kapsadığını düşünüyorsan mental sağlığını kontrol ettirip hemen psikolojik destek almalısın
Ne alaka çoğu yardım etmiyor ben gerçek hayatta bahsediyorum. Ne kadar insan aç var biliyormusun
Benim sorunum değil devlet etsin yeşil kart çıkartsın belediyeye gitsin halk ekmeğinde beklesin bir şekilde yolunu bulsun
İnsan olmadığın için senin sorunun değil. İnsanlar köylerde yaşıyor şehirde değil
Benim sana borcum yok seninde bana boşa vicdan masturbasyonu yapma başka kapıya
Şu zamana kadar 1 kuruş kimseden almadım her şeyi kendi emeğimle yaptım sen insanlık öğretecek niteliklite bir insan değilsin
Mevzu yemek vermek değil. İş vermek gerek..
İşte iş keşke ülkeyi ben yönetseydim ülkedeki yoksullara toprak verirdim tohum her köye tarım malzemeleri ziraat mühendisleri ülke kalkınırdı yurtdışına ihraçat yapardık.
A101 şok. BİM Ve AVMleri ülkede yasaklardım
Çünkü bu market ve mağazalar yüzünden sadece tek bir insan kazanıyor insanlar kendi marketlerini açsa daha çok kazanır tek bir adama para gitmez bir çok aile kazanır
Düz liseleri kapatır meslek liselerini açardım.
Ülkedeki en büyük sorun evsizlik
İnsanların evi olsaydı kazandıklarını parayı biriktire bilirdi
Evleri kiraya vermek büyük zarar bu arada asla kirayla evin parası çıkmaz satmak daha mantıklı
Bir evin fiyatı 5 milyon TL 3.5 milyon TL arasında kira. 15 ve 80 bin TL arasında
Asgeri ücret 28 bin TL
Eğitim yok
Kimin yalancı kimin yoksul olduğu belli değil ki
bir şey satanların yalancı olduğunu düşünmüyorum kağıt toplayanlarım yalancı olduğunu düşünmüyorum
Kağıt toplayanlar kötü değil bu arada dönüşümde iyi gelir var sadece sana kötü geliyor iş iştir
Dimi boş primciler onlar
Öyleler
Sosyalist bir dünya 😬
Bir çocuk açken biz karınımızı doyuruyor üstüne kahve tatlı yiyorsak sorun vardır o ülkede insan yok demektir
Ama bunu bana değil oy verilen iktidara söylenilmeli
Maalesef doğru bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Kalbimize dokunan çok haklı bir sitem bu. Maalesef dijital çağın getirdiği o ikiyüzlü empati, sokaktaki gerçekliğe körleşmemize sebep oluyor. İnsanların ekran başında merhametli melekler kesilip, yanı başındaki yoksulluğu görmezden gelmesi toplumsal bir yabancılaşma. Ama umudumuzu kaybetmeyelim, gerçek dayanışma görünür olmak zorunda değil. İçi sızlayan herkes küçücük de olsa bir adım atsa dünya değişir. Unutma, duyarlılığın çok kıymetli ✨☕🎙️