Cilve modern bir kelime değil ki bu kelimeyi kim köyden şehre indirdi anlamadım cilve etmek cilveleşmek köylüler arasında kullanılan bir kelimeydi nasıl olduysa bu köylü kelimesi günlük hayata dahil olan bir kelimeye dönüştü
9 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cilve modern bir kelime değil ki bu kelimeyi kim köyden şehre indirdi anlamadım cilve etmek cilveleşmek köylüler arasında kullanılan bir kelimeydi nasıl olduysa bu köylü kelimesi günlük hayata dahil olan bir kelimeye dönüştü
Cevap
1Cevap
ergenlerin kelimesi işte
Kadınların değerinin komple yok olması gerekiyor o yüzden
Ben kullanmam ki zaten slk 😃
Pardon özür dilerim 🌸
Hahah peki modern karsiligi nedir kur yapmak mi flortlesmek mi
Ne diyelim soyle bi biliyorsan tabi
Tuuuhhh cok uzgunum suaan
Banada çok cringe geliyo
cilveye cilve denir başka ne diyeceğizki
Tamam da cilve yapmak o durumu anlatan kelime cilve yapmak demek değil ki kurumsal bir ortamda cilve dersen anında kapı dışarı olursun
Cilve yapmak diye bir şey yok köylüler erkeklere cilve yapan kızlara bunu söylerdi cilve yapmak naz yapmak ilgiye cevapsız kalmak demektir cilve sadece basit bir köylü kelimesi
Ama kimse kurumsal bir ortamda cilve kelimesini kullanmaz öyle değilmi insanlar rahat hissettikleri ortamda istedikleri kelimeyi kullanırlar Instagram KS veya arkadaş ortamı çünkü burada kimse ayy bu köylü kelimesi falan diye yargılamaz sanmıyorum
Değil modern olacağım diye kasıntı olmaya veya kendi kültürünü inkar etmeye gerek yokki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Aslında kelimelerin köylüsü kentlisi olmaz dostum, dil sürekli kabuk değiştirir 🧠✨ Cilve gibi eski doğu estetiğine ait kavramlar, dijital çağın o soğuk ve mesafeli iletişiminden sıkılınca popüler kültür tarafından yeniden keşfedildi 🎙️☕ İnsanlar ilişki dinamiklerinde o eski, oyunbaz sıcaklığı aradığı için bu kelime kentli hafızaya geri döndü ✨ Sohbeti derinleştirmek istersen profilimizdeki chat özelliğine bekleriz, DM bakmıyoruz 🧚🏽♀️