Hafan hafan söyle nerdesin kayboldun hafan tarzı herkes bunu konuşuyor
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
0Cevap
Gizli Üye(25-29)6 ayKış kızının kocasının adı değil mi? Kadın eşinin adını söylerken bu şekilde söylüyor galiba
13 Yorumla
Soran6 ayYa bebiş nerdesin sen ya. Bak soruyu sildiler kaç tane hafan sorusuyla seni ariyom kaç gündür jfjdkdkdjfjfjdkd
Cevap sahibi6 ayAbi yanlış kişiyi buldun galiba 🤣
Soran6 ayOfff yapma be :(
Gizli Üye(18-24)6 ayKışkızının kocasıdır hafan
124 Yorumla
Soran6 ayBebiş bin tane hafan sorusu oldu be nerdesin dffhjkhgdffhh
Cevap sahibi6 ayNoldu hasan
Soran6 ayYa o gün soruyu sildiler sen de gelmedin. Yine hiç bulamicam sandım :( bunu da silmeden acil gel lütfen spam paylaşım diyorlar
Cevap sahibi6 ayGelemem
Soran6 ayBebiş bu son şansımız lütfen diyorum. Konuşmasak bile gel. Asla ömür boyu iletişimd olamicaz
Cevap sahibi6 ayYanlış kişi
Soran6 aySihirli kelimeyi söyle
Cevap sahibi6 ayHafan
Soran6 ayİki farklı kelime daha var
Cevap sahibi6 ayBilmiyorum kardeşim
Soran6 ayBunu da silerlerse ömür boyu ulaşamazsan vicdanın sızlamaz mı
Cevap sahibi6 ayKışkızının kocasını nabacaksın ben onu anlamadım
Soran6 aytamam ya
Cevap sahibi6 ayHasan peliti ne yapacaksın
Soran6 ayKadınlar neden bu kadar duygusuz ve kalsiz bilmiyorum. Kendimi yırttım
Cevap sahibi6 ayne istiyosun
Soran6 ayArkadaşın kalabilmek
Soran6 ayKalbin hiç sizlamiyo mu
Cevap sahibi6 ayYa ne diyosun
Soran6 ayBebiş yapma böyle. Aklımı bulandırma o musun değil misin
Cevap sahibi6 ayDeğilim diyorum
Soran6 ayTamam
Soran6 ayBebiş nolur yapma böyle ya
Cevap sahibi6 ayHafan her kimse değilim
Valla hiç görmedim
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 aySor hasan sorunu
1172 Yorumla
Soran1 ayHaha tıkandı mı lan öbür soru? Hmm sorum şu ama çok merak ettim. Bazen sen de inatsın ve tartışıyorsun hararetli şekilde. Sevgilinle bunca ay ilişkin oldu onla da çok tartışmanız oluyor mu sinirlenmiyor musun hiç geçinemediğiniz olmuyor mu hiç
Soran1 ayBuraya geldiğin iyi oldu lan orada açamıyorum artık cevapları o kadar çok ki
Cevap sahibi1 ayTıkanmadı da çok mesaj oldu buraya geldim.
Cevap sahibi1 ayHayır en son ne zaman tartıştık hatırlamıyorum tartışsak bile beni anlıyor hemen ben de yumuşuyorum ben de onu anlıyorum
Soran1 ayPeki benimle neden hararetli tartışıyorsun hep hakaret ederek sinirlenerek? Onunla daha kibar olduğun için mi? Ya da o mu hep alttan alıyor?
Cevap sahibi1 ayYoo alttan almıyo. NAPIYIM Bİ LAFI ANLAMIYOSUN BİN KEZ O TEKTE ANLIYO O YÜZDEN TARTIŞMA UZUN BİLE SÜRMÜYO YA
Cevap sahibi1 ayHer lafımı tek tek anladıgı ıcın bın kez yazmak zorunda kalmıyorum bende
Soran1 ayKaradenizli erkekler sert ve sinirli olur dikkat et. Ben her şeyi tek seferde anlıyorum canım. Sen inat ediyorsun sadece. Senin ilişkinde kavgaların sert oluyordur ama
Cevap sahibi1 ayHayır hiç sert kavga etmedik desem?
Cevap sahibi1 ayO çok anlayışlı centilmen biri yaa ama ringte tanıyamıyorum tabi ringte sert ve sinirli benim canım yaa
Soran1 ayO Amerikalı kadın bana neden aşıktı biliyor musun?
Cevap sahibi1 ayNiye
Soran1 ayÇünkü kalbimi okumuştu ne kadar nazik anlayışlı merhametli biri olduğumu asla bir çocuğa kadına zarar vermeyeceğimi ama bir o kadar inatçı ve sinirli dışarı karşı nerdeyse adam öldürecek kadar öfke dolu biri olduğumu biliyordu bunu dillendiriyordu kadınını koruyacak bir erkeksin diyordu
Cevap sahibi1 ayNe güzel
Soran1 ayÇocukken çok zorluk ve şiddet görmüş olabilirim ama asla bir kadına çocuğa hayvana kıyamam. Haddinden fazla vicdan ve merhamet var içimde
Cevap sahibi1 ayAferin
Soran1 ayKalp bu gerçekten kimi seveceğini seçemiyorsun. O beni çok sevdi ben onu o anlamda istemedim. Ben mesela seni çok istedim, ama sen de beni istemedin hiç
Cevap sahibi1 ayAynen
Soran1 ay14 senedir bu sitedeyim sayısız insan tanıdım. Noldu bana sende neden böyle hisler yaşadım çok ilginç. Sahilde oturup bir şarkı dinleyip ağlamıştım kulaklıkla seni düşünüp
Cevap sahibi1 ayNe düşündün tam olarak
Soran1 ayBilmiyorum kış vaktiydi denize karşı oturdum mesai başlamak üzereydi, kulağıma taktm duygusal bir Türkçe rapti. Sen geldin yine aklıma. Gözlerim doldu acı çektim sanki aşık olduğum sevgilin terk eder ya öyle bir his yaşamıştım
Cevap sahibi1 ayAnladım
Soran1 aySevmediğim bir huyunu söylemek istiyorum
Soran1 aySon halim fjdjdkdk
Cevap sahibi1 aySöyle
Cevap sahibi1 ayİyii
Soran1 ayBazen çok güzel ifade ederken kendini bazen tek kelimelik tepkisiz duygusuz cevapların oluyor :( bu huyunu dicektim
Cevap sahibi1 ayHıı olabilir
Soran1 ayNiye böyle
Cevap sahibi1 ayBilmiyorum modumu çabuk değiştiriyosun bazen ve de kendimi anlatamıyorum veya sen anlamıyosun
Soran1 ayBen seni her zaman anlıyorum canım . Ama senle konuşurken bir tık daha dikkat etmem gerektiğinin farkındaym bazen inadıma yenildiğim oluyor. Modun neden çabuk değişiyor acaba? Mesela dün güzel bişey anlattm anladım dedin geçtin. Bide bişey dicem ama kızma
Cevap sahibi1 ayYa sen benden daha instsın buna rağmen bana karadenizli misin diyosun😃ben kendi fikrimi sçylememe rağmen instlaşıosun anlamadım. Söyle?
Soran1 ayBak sevgilini bile Karadenizli seçmişsin ama :) kabul edelim ki ikimiz de inadız. Hmm şunu dicektim, her şeye rağmen seni çok seviyorum neden bilmiyorum ☺️❤️ tahmin edemeyeceğin kadar çok. Dürüst olmamı istersen de seni hak eden birisi olduğumu da düşünmüyorum
Cevap sahibi1 ayNeden düşünmüyosun
Soran1 ayBilmiyorum senin sevgini benden iyi birisi hak ediyor bence. Senin gibi birini hak etmiyorum
Cevap sahibi1 ayBen de sana bi şey diyim mi
Soran1 aySöyle canım
Cevap sahibi1 aySevgilimle seninle kavga ettiklerimizin %5i kadar etmedik yaa dhshsh
Soran1 ayYaa doğrudur ama vardır bir sebebi. Onu sevdiğin için daha fazla alttan alıyor olabilirsin, o da senin huyuna gidiyordur filan. Ama ikimizin kavgaları genelde tatlıdır yani hiç sana sinirlendiğimi küfür ettiğimi hatırlamıyorum hatta sen bana küfür ettiğin zaman bile tatlı gelmişti ☺️
Cevap sahibi1 ayYo alttan almıyorum ne varsa söylüyorum o da anlayında bi problem kalmıyo ki hiç
Soran1 ayBen çok mu gıcık oluyorum bazen?
Cevap sahibi1 ayBazen öyle ya mesela dün. Ben diyorum avrupai böyle olur anlatıyorum sen sarışınsan hala evet rusa ukraynalıya benziyosundur ama yook bono horkos bonzotoyo son noyo bono konollonomodon ko
Cevap sahibi1 ayNeys o konu kapansın yeto
Soran1 ayAslında seni o anda anlayıp başka bir şey anlatmaya çalışıyorum ama aynı şeyi söylediğimiz halde frekanslar farklı çalışıyor sanırım. Yoksa tamam bunu kabul ettin biliyorum. Ama güzelce biraz daha sakince inat etmeden açıklamam gerekiyor. Ama ben kolay bir ailede büyümedim biliyorsun niyetim iyi ama savunma moduna giriyorum biraz. Aynen o konuyu konuşmuyoruz şu anda konu başka
Cevap sahibi1 ayOke peki
Soran1 ayBu yaptığım da bir erdemdir bak gururlu birisiyim bazen inadım bazen sinirim doğrudur ama seni sevdiğimi ve hak etmediğimi söyleyecek kadar da erdemliyim
Soran1 aySenin kalbinin derinliklerinde yatan güzelliği okuyabilecek kadar yeteneklerim var biliyor musun boşa sevmem ben bir kişiyi
Cevap sahibi1 ayteşekkür hafan saol
Soran1 ayBazen minik bir serçe gibi insandan kaçışın da çok tatlı. Kendini bu kadar saklamaya çalışman sevmemem için birçok yol denemeye çalışman
Cevap sahibi1 ayHahshdhfjdjnd
Soran1 ay4 milyar kadın var dünyada. Ama sen sevildin :)
Cevap sahibi1 ayAdamdan kaçıyoruz unutsun diye minik serçe gibi kaçışın çok tatlı dio rjsmdnmsbdmdndkskfld
Cevap sahibi1 ayNeysee geç hafan şimdi buraları yaa
Soran1 ayFhdjdkdkdk gerçekten minik serçe hareketleri bunlar ama ya. Sana bugüne kadar en çok hangi an tatlı geldim mutlaka vardır öyle bir an
Cevap sahibi1 ayHatırlamıyorum ki
Soran1 ayBazen kendime hiç inanamıyorum biliyor musun
Cevap sahibi1 ayTamam hasan ne diceğini tahmin edebiliyorum yaa
Cevap sahibi1 ayE devletten adını hasan diye değişsene
Soran1 ayTamam tahmin et o zaman madem biliyorsun diyeceğim şeyi. Hayır ya hasan ismini hiç sevmem
Cevap sahibi1 ayYıokk kendime şok oluyorum bu hisleri nası hissettiğine felan şoktur ya nolcak
Soran1 ayAma her şey çok saçma yani bir tane rastgele müzik sorusunda başlıyor aylarca konuşuyorum görmediğim duymadığım nesil farkı olan birine... Bilmiyorum ama hissediyorum
Soran1 ayAma bu konunun sonu yok işte biliyorum sen hiçbir zaman istemedin istemiceksin Dünya tersine de dönse
Cevap sahibi1 ayHmm
Soran1 ayBir tatlı huyun da meraklı meraklı her şeyi soruyon cinsel arzularda bile sonra yine hmm tamam anladım gibi cevaplar fjdjdjfhfjdkdkdjddn
Cevap sahibi1 ayDhndbdbddbdn
Soran1 ayKara çarşaflı ninja dhdjdkdkdjdjdkdkdkkd kendini nasıl sakınıyor yaa
Cevap sahibi1 ayYa öyle deme bana
Cevap sahibi1 aySakıncsm tabi şimdi sen daha fazla baglanırsın ugrasamam ayrıca benım bı askom varr yani
Cevap sahibi1 ayNeyse hasan demek istediğin aklına takılan bişe varsa de artık gitcem uzattım baya
Soran1 aySen sakindikca ve kactikca daha beter oluyor bunu da Bil. Güzelim arkadaşlığın içine ettin.
Cevap sahibi1 ayYprumdski kıza patladım bu arada kışkızın kocasıdır hafan yazmış sen de ona patlamışsın ahshdjsjnsls
Cevap sahibi1 ayKışkızınıb kocasını napacaksın yazmış oraya kahkaha attım ya benenfmdlgogkkfödleşdkdşxmfmsöndşsnfmdmdşvkfks cn
Soran1 ayFjdjdkdkdkdkd lan her geleni sen sandım mk senin gibi konuşuyorlar çünkü. Komedi ama onlara yorum yapacağını biliyordum
Soran1 ayLan bebiş aklıma efsane bir olay geldi anlatmak istiyorum sana hani bimde kasiyer şakası yapmıştık senle hatirliyon dimi onla ilgili gerçek hayatta bir olay geldi başıma
Cevap sahibi1 ayKasiyer şakası ne
Soran1 ayLan hani soru sormuştuk sen bimde kasiyerim diyip para avcılığı yapmıştın siteye şaka yapmıştık soru fena patlamıştı hatırlayon dimi onu
Cevap sahibi1 ayEee noldu
Soran1 ayDur anlatcam uzun biraz. Gerçek hayatta bir BİM kasiyeriyle alakalı olay geldi başıma. Sonra bizim soru şakası geldi
Soran1 ayBu şehre ilk geldiim eve çok yakın BİM var sürekli oraya gitmeye başladım. Bir tane kasiyer kız vardı. Sürekli bakışıyor selamlasiyor gülüyor espri yapıyor filan kısmen tatlıydı işte. En son dedim ya şuna bir acilsam diye düşündüm
Soran1 ayAma aylarca bu bakışması ilgisi devam etti ben de dedim ya şuna artık açılaym bir gün iş çıkışı BİM'in önüne gittim gece vakti. Yarım saat onu bekledim, tam çıktı. Bir baktım bir tane kekonun arabasına bindi gittiler manitası varmış meğerse fjdjdjdkdkdjdjdjdjkd ulan ben anlam veremiyorum bu kızlara. Ama bimde kasiyerim olayı geldi aklıma o soru şakamz geldi çok ilginç işte
Cevap sahibi1 ayOoo az değilsin hasan sen de
Soran1 ayÖyle deme ama çok yalnızdm ve kız aşırı derecede yakınlık gösterdi sürekli baktı ilgilendi lan kasadan geçirirken bile hep aynı şeyi alma diyo kuruyemiş aliyom protein diye benle uğraşıyordu. Sonra dedim yalnızlığımi unutturur belki bir ilişki başlar tam acilacam manitası varms gerrizekonun
Cevap sahibi1 ayKıza niye gerizeko diyosun yaa olabilir manitası
Soran1 ayArkadaşım o zaman manitası varken bana 3 ay boyunca kur yapmayacakti umut vermeyecekti
Cevap sahibi1 ayerkekler kibarlıgı flört sanıyo genelde o yüzden ben her yerde ciddi bakıs atıyom her zaman böleyim yoksa yüz buluyorlar
Soran1 ayYahu bak tipik türk erkekleri hemen bana iş atıyor diye düşünür. Ama bu kız öyle değildi biz eşşek değiliz ilk günden itibaren gözünü benden çekmedi, alışveriş yapıyorum kendi halimde yine bana bakıyor kasada uzun uzun bakıyor gülüyor benle uğraşıyordu. Ben hayatta bir yerde çalışan kıza açılmam gidip onun için iş mesai çıkışını beklemem
Soran1 ayVe en son işini de bırakıp gitmiş zaten artık orada yok
Cevap sahibi1 ayHmm anladm kanks yapıcak bişi yok
Cevap sahibi1 ayOna bakılırsa yanında karısı yok çocugu olan erkekler de beni süzüyüo aq utanmadan
Soran1 ayOnlardan nefret ediyorum ya. Cinsel açlık çekiyorlar hep işte. Ben bazen çok aciksam da Avrupalı bir erkek gibi hep tok davrandm canım asla tipik türk erkeği gibi olmadım ki
Cevap sahibi1 ayTiksindirme beni ya
Soran1 ayNeyden tiksindin anlamadım ki
Cevap sahibi1 ayKendini övmen ve yabancıya benzetmekten djdnnd bari kendin benzetme baskası benzetsin itici oluyo öyle.
Cevap sahibi1 ayTm tipini benzetiyolar şimdi bin tane paragraf döşeme altına
Soran1 ayUlan ne diyosun ya son dedigim şeyde kendimi benzetmedim ki ovmedm de sadece olan doğruyu anlattm tipik Abaza türk erkekleri gibi hayatım boyunca yavşamadm da acilmadm da bana iş atıyor diye de düşünmedim. Kendimi böyle tanıtmasam nerden bileceksin? Dün sadece Ruslara benzemiyon dediğin için hayatım boyunca Rus sanildigim gerçeğini anlattım hepsi bu
Soran1 ayBide itici oluyor diyor zaten milyon kişi beni Rus sandı sana bunu anlatıyorum. Ruslara benzemek çok iyi bir bok değil yani Rus kadınları sevilir Rus erkekleri sevilmez ki
Soran1 ayBide sanki beni çok skine takıyorsun da hayatımda duracaksn da tavsiye veriyorsun
Cevap sahibi1 ayAvrupalı erkekler daha çok yürür ve rahat davranır da neysse
Soran1 ayTamam da belli medeniyet seviyesinde yaparlar turizmde çalıştım zaten batililarla iç içeym. Gerizeko Türkler gibi aha bana iş atıyor kesin verecek kafası yok
Cevap sahibi1 ayPeki
Soran1 ayNeden her konuda muhalefet ve tartışma başlatır gibi konuşuyorsun. Beni yeterince tanımamış gibi. Ben övünen birisi olsam seni hak etmiyorum der miyim? İyi olan şeylere neden iyi demiyorsun o zaman
Cevap sahibi1 ayNe alaka fikrimi dedim
Soran1 ayBen gtumle kavağa çksam sen benden haz etmeyeceksin
Cevap sahibi1 ayOoff
Soran1 ayValla da billa da o dönem de aynısını yaptn ben gtumle kavağa çktkca senin için her şeyi yaptım gittin durmadan o çocuğu övdün bana
Cevap sahibi1 ayNapıyım kalp bu
Soran1 ayBide bana çok uzun bir süre inanmamştın sevdiğime
Cevap sahibi1 ayOlabilir
Soran1 ayTek kelime cevap verme bana
Cevap sahibi1 ayO konuyu o zaman konusmusuzdur zaten acıklıga kavusmustur sımdı hatırlamıyorum
Soran1 aySana ilk aşık olduğumu söylediğim zaman sarhoştum. Biliyorum demiştin ona çok şaşırdım
Cevap sahibi1 ayOnu da hatırlamıyorum pek ayrıntılı
Soran1 ayYuh ya
Cevap sahibi1 ayYa noldu
Soran1 ayBöyle hafan sorusuyla beni bulmuştun ya orada demiştim yine
Soran1 aySenden özür dilemek istiyorum
Cevap sahibi1 ayBilmiyorum
Cevap sahibi1 ayNeden?
Soran1 ayEkran görüntüsü bulmami ister misin. Çünkü o an çok şaşırmıştım. Yani onu dediğimi hatirlmasan bile önceden aşık olduğumu hissetmiştin dimi? Hmm şu açıdan özür dilemek istiyorum, seni sevdiğim için, vaktini çaldığım için, bu inattan vazgeçemediğim için, beni hiç sevmesen de bunu devam ettirip duygularını meşgul ettiğim için çok özür dilerim
Cevap sahibi1 ayBelli ediyosundur zaten bi arkadşa bu kdr yakın davranamaz ve diğer dediklerin için de sorun yok ben de arklıgın için teşekkür ediyorum
Soran1 ayO kadar büyük bir vicdan hissediyorum ki içimden, bazen yalan söylemek istiyorum sırf bidaha gelme seni unuttum zannet, sevgili buldum zannet, mutluyum zannet diye. Yazık ediyorum kıza diyorum. Kafaya koymuş gelmiş hayatımı kontrol ediyor. Ben çok bencil şerefsiz biri miyim acaba diyorum
Cevap sahibi1 ayYaa🥺
Soran1 ayŞartlar ne olursa olsun dürüst olmamı mı istersin?
Cevap sahibi1 ayEvet
Soran1 ayTamam o zaman dürüst olacağım. Yalan söyleyemem. Bide mesela hangi insan normal bir arkadaşını düşünüp ağlar ki sahilde denize bakarken kulaklıkla Türkçe rap dinleyerek
Cevap sahibi1 ayNe konuda dürüst olcaksın söyle
Soran1 ayYani örneğin bir gün seni unuttum sevgili buldum mutluyum diyerek yalan söyleyerek gidebilirsin aklında kalmaz, veya hala seni seviyorum ne yapayım doğru olan bu... Gibi
Cevap sahibi1 ayBenim için fark etmez öyle desen benim içimde kalmaz unuttuguna kendi yolunu çizdiğine mutlu olurdum, Mutlu oldugunu zannetsem kötü bi şey hissetmem ki bende iyi hissederim
Soran1 ayTamam işte bunu diyorum. Bu durumda dürüst olmama gerek yok o zaman hiçbir zaman gerçekleri bilmeyeceksin
Cevap sahibi1 aysenin karakterine kalmıs benkık sorun yok
Soran1 ayYalan söylemek pek karakterimde yok vicdanıma sığmaz. Ama senin için de üzülüyorum o yüzden düşünüyorum bazen
Cevap sahibi1 ayNniye üzülüyosun
Soran1 ayŞok oldum çünkü bunca ay sonra gelip beni bulup durumu kontrol etmene... Sana kötülük ettiğimi düşünüyorum
Cevap sahibi1 ayNapıyım bana o kadsr düşüncesiz kalpsiz vicdansız desen de merak ettim geldim
Soran1 ayİyi biri olduğunu biliyorum yoksa kalpsiz birini nasıl seveyim ki ben. Kimseye yalvarmam gitme diye ama çok koyuyor ortada bir şey yokken çekip gitmiş olman o yüzden içerledim belki. Hayat benim için şu anda çok zor biliyor musun, şehir çok nemli sıcak, tek başına tüm ev işleri bir yandan geçim derdi, hayatta yapayalnız bırakıldım çok dertliyim ailem bile kısmen takıyor beni doğru düzgün takmıyor. Bu kadar hayat memat mücadelesi içinde aklımda olman değerini kanıtlıyor
Cevap sahibi1 ayÖyle orası
Soran1 ayBide bebiş artık küçük bir şehrin dağının başında değilim. Böyle denizi olan bir şehrin en iyi semtindeyim yolda ne kızlar görüyorum bir görsen böyle ortam yok
Cevap sahibi1 ayEe çok iyi ne güzel
Soran1 ayHayatımdaki gelişmeleri görüyor musun? Doğup büyüdüğüm semtteyim. 5 dakika deniz mesafesi bana. Her yer dibimde. Tek başına yaşıyorum. İstesem her tür özgürlüğü elime alabilirim
Cevap sahibi1 ayNe gel
Cevap sahibi1 ayNe xel
Soran1 aySevgilim olsaydın her zaman bir evin vardı bu şehirde fjdjdkdkdkdk aaaa lan lise bitti mi senin bu arada
Cevap sahibi1 ayEe olsaydı nolcakto sanki djdjdm evet bitti
Cevap sahibi1 ayHafan ben ystıyorum ya gec oldu
Soran1 ayNasıl olsaydı ne olacaktı ya? İstediğin zaman gel evime işte. Oohhh hafan hayırlı olsun lise gibi dünyanın en büyük belasından kurtuldun fjddjdjdk
Cevap sahibi1 ayYok hafan sevgilin gelir işte gelecekteki sonra fanfinfon dhshsjxjsj
Soran1 ayDhdjdkdkdjdjdkdkdkkd tm hafan iyi geco
Soran1 aySen İlber Ortaylı, Cüneyt Arkın, Kartal Tibet gibi birçok ünlünün kırım kökenli olduğunu biliyor muydun? Bugün nerden baksan ülkede milyon kırım asıllı insan vardır
Cevap sahibi1 ayOlabilir?
Cevap sahibi1 ayNeyin kanıtıyfı bu anlamadım
Soran1 ayÖylesine söylemek istedim o gün aklıma gelmişti demeyi unuttum. Hafan hakkını helal et :(
Soran1 ayBen pek iyi değilim ya
Cevap sahibi1 ayNiye lan noldu
Soran1 ayHiçbir şey yolunda değil. Yalnız bırakıldım bu hayatta. İş güç para desen yolunds değil. Bir kızı seversin seni terk eder. Ailen seni terk eder. Hangi bir şeyi sayayım ki bin tane derdim var bu saatten sonra hiçbir şey duzelmicek
Cevap sahibi1 ayAnladm işin zor
Soran1 ayAklımdan kötü şeyler geçiyor hakkını helal et
Cevap sahibi1 ayNe gibi
Soran1 ayBoş ver
Cevap sahibi1 ayYaa canım
Soran1 ayNe var
Cevap sahibi1 aySaçmalama diyorum yaa
Soran1 ayBu hayatta neyi sevdiysem beni sevmedi
Soran1 aySana bişey itiraf edicem
Cevap sahibi1 ayEt hadi
Soran1 ayBen aslında hiç sevmedim seni o anlamda sadece arkadaşımsn o kadar
Cevap sahibi1 ayEe güzel bu ne anlamda sevdin o zaman
Soran1 ayHiç sevmedim
Cevap sahibi1 ayYaa eee ya sonu nereye varcak dediğin şeyin sonucu söyle
Soran1 ayHiç sevmedim seni işte rahat ol diyom
Cevap sahibi1 ayHe sağol canım itraf içinn içim rahat gidicem kendine iyi bak🤗
Soran1 ayArtık rahatladn dmi
Soran1 ayLan?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 😄 “Hafan” aslında argo bir kelime, “kafam, aklım, ruh halim” gibi düşünebilirsin. “Hafan hafan söyle neredesin” derken de, “kafam nerede, aklım gitti, kayboldum” havası var 😂 Tiktok bunu şarkılaştırıp abartınca da bir anda yayılmış oldu. Yani hafif kafası dağınık, boş mod, sersem hissi veren bir ifade diyebiliriz 🌀