Hafan hafan söyle nerdesin kayboldun hafan tarzı herkes bunu konuşuyor
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
0Cevap
Gizli Üye(25-29)4 ayKış kızının kocasının adı değil mi? Kadın eşinin adını söylerken bu şekilde söylüyor galiba
13 Yorumla
Soran4 ayYa bebiş nerdesin sen ya. Bak soruyu sildiler kaç tane hafan sorusuyla seni ariyom kaç gündür jfjdkdkdjfjfjdkd
Cevap sahibi4 ayAbi yanlış kişiyi buldun galiba 🤣
Soran4 ayOfff yapma be :(
Gizli Üye(18-24)4 ayKışkızının kocasıdır hafan
124 Yorumla
Soran4 ayBebiş bin tane hafan sorusu oldu be nerdesin dffhjkhgdffhh
Cevap sahibi4 ayNoldu hasan
Soran4 ayYa o gün soruyu sildiler sen de gelmedin. Yine hiç bulamicam sandım :( bunu da silmeden acil gel lütfen spam paylaşım diyorlar
Cevap sahibi4 ayGelemem
Soran4 ayBebiş bu son şansımız lütfen diyorum. Konuşmasak bile gel. Asla ömür boyu iletişimd olamicaz
Cevap sahibi4 ayYanlış kişi
Soran4 aySihirli kelimeyi söyle
Cevap sahibi4 ayHafan
Soran4 ayİki farklı kelime daha var
Cevap sahibi4 ayBilmiyorum kardeşim
Soran4 ayBunu da silerlerse ömür boyu ulaşamazsan vicdanın sızlamaz mı
Cevap sahibi4 ayKışkızının kocasını nabacaksın ben onu anlamadım
Soran4 aytamam ya
Cevap sahibi4 ayHasan peliti ne yapacaksın
Soran4 ayKadınlar neden bu kadar duygusuz ve kalsiz bilmiyorum. Kendimi yırttım
Cevap sahibi4 ayne istiyosun
Soran4 ayArkadaşın kalabilmek
Soran4 ayKalbin hiç sizlamiyo mu
Cevap sahibi4 ayYa ne diyosun
Soran4 ayBebiş yapma böyle. Aklımı bulandırma o musun değil misin
Cevap sahibi4 ayDeğilim diyorum
Soran4 ayTamam
Soran4 ayBebiş nolur yapma böyle ya
Cevap sahibi4 ayHafan her kimse değilim
Valla hiç görmedim
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 güSor hasan sorunu
1172 Yorumla
Soran8 güHaha tıkandı mı lan öbür soru? Hmm sorum şu ama çok merak ettim. Bazen sen de inatsın ve tartışıyorsun hararetli şekilde. Sevgilinle bunca ay ilişkin oldu onla da çok tartışmanız oluyor mu sinirlenmiyor musun hiç geçinemediğiniz olmuyor mu hiç
Soran8 güBuraya geldiğin iyi oldu lan orada açamıyorum artık cevapları o kadar çok ki
Cevap sahibi8 güTıkanmadı da çok mesaj oldu buraya geldim.
Cevap sahibi8 güHayır en son ne zaman tartıştık hatırlamıyorum tartışsak bile beni anlıyor hemen ben de yumuşuyorum ben de onu anlıyorum
Soran8 güPeki benimle neden hararetli tartışıyorsun hep hakaret ederek sinirlenerek? Onunla daha kibar olduğun için mi? Ya da o mu hep alttan alıyor?
Cevap sahibi8 güYoo alttan almıyo. NAPIYIM Bİ LAFI ANLAMIYOSUN BİN KEZ O TEKTE ANLIYO O YÜZDEN TARTIŞMA UZUN BİLE SÜRMÜYO YA
Cevap sahibi8 güHer lafımı tek tek anladıgı ıcın bın kez yazmak zorunda kalmıyorum bende
Soran8 güKaradenizli erkekler sert ve sinirli olur dikkat et. Ben her şeyi tek seferde anlıyorum canım. Sen inat ediyorsun sadece. Senin ilişkinde kavgaların sert oluyordur ama
Cevap sahibi8 güHayır hiç sert kavga etmedik desem?
Cevap sahibi8 güO çok anlayışlı centilmen biri yaa ama ringte tanıyamıyorum tabi ringte sert ve sinirli benim canım yaa
Soran8 güO Amerikalı kadın bana neden aşıktı biliyor musun?
Cevap sahibi8 güNiye
Soran8 güÇünkü kalbimi okumuştu ne kadar nazik anlayışlı merhametli biri olduğumu asla bir çocuğa kadına zarar vermeyeceğimi ama bir o kadar inatçı ve sinirli dışarı karşı nerdeyse adam öldürecek kadar öfke dolu biri olduğumu biliyordu bunu dillendiriyordu kadınını koruyacak bir erkeksin diyordu
Cevap sahibi8 güNe güzel
Soran8 güÇocukken çok zorluk ve şiddet görmüş olabilirim ama asla bir kadına çocuğa hayvana kıyamam. Haddinden fazla vicdan ve merhamet var içimde
Cevap sahibi8 güAferin
Soran8 güKalp bu gerçekten kimi seveceğini seçemiyorsun. O beni çok sevdi ben onu o anlamda istemedim. Ben mesela seni çok istedim, ama sen de beni istemedin hiç
Cevap sahibi8 güAynen
Soran8 gü14 senedir bu sitedeyim sayısız insan tanıdım. Noldu bana sende neden böyle hisler yaşadım çok ilginç. Sahilde oturup bir şarkı dinleyip ağlamıştım kulaklıkla seni düşünüp
Cevap sahibi8 güNe düşündün tam olarak
Soran8 güBilmiyorum kış vaktiydi denize karşı oturdum mesai başlamak üzereydi, kulağıma taktm duygusal bir Türkçe rapti. Sen geldin yine aklıma. Gözlerim doldu acı çektim sanki aşık olduğum sevgilin terk eder ya öyle bir his yaşamıştım
Cevap sahibi8 güAnladım
Soran8 güSevmediğim bir huyunu söylemek istiyorum
Soran8 güSon halim fjdjdkdk
Cevap sahibi8 güSöyle
Cevap sahibi8 güİyii
Soran8 güBazen çok güzel ifade ederken kendini bazen tek kelimelik tepkisiz duygusuz cevapların oluyor :( bu huyunu dicektim
Cevap sahibi8 güHıı olabilir
Soran8 güNiye böyle
Cevap sahibi8 güBilmiyorum modumu çabuk değiştiriyosun bazen ve de kendimi anlatamıyorum veya sen anlamıyosun
Soran8 güBen seni her zaman anlıyorum canım . Ama senle konuşurken bir tık daha dikkat etmem gerektiğinin farkındaym bazen inadıma yenildiğim oluyor. Modun neden çabuk değişiyor acaba? Mesela dün güzel bişey anlattm anladım dedin geçtin. Bide bişey dicem ama kızma
Cevap sahibi8 güYa sen benden daha instsın buna rağmen bana karadenizli misin diyosun😃ben kendi fikrimi sçylememe rağmen instlaşıosun anlamadım. Söyle?
Soran8 güBak sevgilini bile Karadenizli seçmişsin ama :) kabul edelim ki ikimiz de inadız. Hmm şunu dicektim, her şeye rağmen seni çok seviyorum neden bilmiyorum ☺️❤️ tahmin edemeyeceğin kadar çok. Dürüst olmamı istersen de seni hak eden birisi olduğumu da düşünmüyorum
Cevap sahibi8 güNeden düşünmüyosun
Soran8 güBilmiyorum senin sevgini benden iyi birisi hak ediyor bence. Senin gibi birini hak etmiyorum
Cevap sahibi8 güBen de sana bi şey diyim mi
Soran8 güSöyle canım
Cevap sahibi8 güSevgilimle seninle kavga ettiklerimizin %5i kadar etmedik yaa dhshsh
Soran8 güYaa doğrudur ama vardır bir sebebi. Onu sevdiğin için daha fazla alttan alıyor olabilirsin, o da senin huyuna gidiyordur filan. Ama ikimizin kavgaları genelde tatlıdır yani hiç sana sinirlendiğimi küfür ettiğimi hatırlamıyorum hatta sen bana küfür ettiğin zaman bile tatlı gelmişti ☺️
Cevap sahibi8 güYo alttan almıyorum ne varsa söylüyorum o da anlayında bi problem kalmıyo ki hiç
Soran8 güBen çok mu gıcık oluyorum bazen?
Cevap sahibi8 güBazen öyle ya mesela dün. Ben diyorum avrupai böyle olur anlatıyorum sen sarışınsan hala evet rusa ukraynalıya benziyosundur ama yook bono horkos bonzotoyo son noyo bono konollonomodon ko
Cevap sahibi8 güNeys o konu kapansın yeto
Soran8 güAslında seni o anda anlayıp başka bir şey anlatmaya çalışıyorum ama aynı şeyi söylediğimiz halde frekanslar farklı çalışıyor sanırım. Yoksa tamam bunu kabul ettin biliyorum. Ama güzelce biraz daha sakince inat etmeden açıklamam gerekiyor. Ama ben kolay bir ailede büyümedim biliyorsun niyetim iyi ama savunma moduna giriyorum biraz. Aynen o konuyu konuşmuyoruz şu anda konu başka
Cevap sahibi8 güOke peki
Soran8 güBu yaptığım da bir erdemdir bak gururlu birisiyim bazen inadım bazen sinirim doğrudur ama seni sevdiğimi ve hak etmediğimi söyleyecek kadar da erdemliyim
Soran8 güSenin kalbinin derinliklerinde yatan güzelliği okuyabilecek kadar yeteneklerim var biliyor musun boşa sevmem ben bir kişiyi
Cevap sahibi8 güteşekkür hafan saol
Soran8 güBazen minik bir serçe gibi insandan kaçışın da çok tatlı. Kendini bu kadar saklamaya çalışman sevmemem için birçok yol denemeye çalışman
Cevap sahibi8 güHahshdhfjdjnd
Soran8 gü4 milyar kadın var dünyada. Ama sen sevildin :)
Cevap sahibi8 güAdamdan kaçıyoruz unutsun diye minik serçe gibi kaçışın çok tatlı dio rjsmdnmsbdmdndkskfld
Cevap sahibi8 güNeysee geç hafan şimdi buraları yaa
Soran8 güFhdjdkdkdk gerçekten minik serçe hareketleri bunlar ama ya. Sana bugüne kadar en çok hangi an tatlı geldim mutlaka vardır öyle bir an
Cevap sahibi8 güHatırlamıyorum ki
Soran8 güBazen kendime hiç inanamıyorum biliyor musun
Cevap sahibi8 güTamam hasan ne diceğini tahmin edebiliyorum yaa
Cevap sahibi8 güE devletten adını hasan diye değişsene
Soran8 güTamam tahmin et o zaman madem biliyorsun diyeceğim şeyi. Hayır ya hasan ismini hiç sevmem
Cevap sahibi8 güYıokk kendime şok oluyorum bu hisleri nası hissettiğine felan şoktur ya nolcak
Soran8 güAma her şey çok saçma yani bir tane rastgele müzik sorusunda başlıyor aylarca konuşuyorum görmediğim duymadığım nesil farkı olan birine... Bilmiyorum ama hissediyorum
Soran8 güAma bu konunun sonu yok işte biliyorum sen hiçbir zaman istemedin istemiceksin Dünya tersine de dönse
Cevap sahibi8 güHmm
Soran8 güBir tatlı huyun da meraklı meraklı her şeyi soruyon cinsel arzularda bile sonra yine hmm tamam anladım gibi cevaplar fjdjdjfhfjdkdkdjddn
Cevap sahibi8 güDhndbdbddbdn
Soran8 güKara çarşaflı ninja dhdjdkdkdjdjdkdkdkkd kendini nasıl sakınıyor yaa
Cevap sahibi8 güYa öyle deme bana
Cevap sahibi8 güSakıncsm tabi şimdi sen daha fazla baglanırsın ugrasamam ayrıca benım bı askom varr yani
Cevap sahibi8 güNeyse hasan demek istediğin aklına takılan bişe varsa de artık gitcem uzattım baya
Soran8 güSen sakindikca ve kactikca daha beter oluyor bunu da Bil. Güzelim arkadaşlığın içine ettin.
Cevap sahibi8 güYprumdski kıza patladım bu arada kışkızın kocasıdır hafan yazmış sen de ona patlamışsın ahshdjsjnsls
Cevap sahibi8 güKışkızınıb kocasını napacaksın yazmış oraya kahkaha attım ya benenfmdlgogkkfödleşdkdşxmfmsöndşsnfmdmdşvkfks cn
Soran8 güFjdjdkdkdkdkd lan her geleni sen sandım mk senin gibi konuşuyorlar çünkü. Komedi ama onlara yorum yapacağını biliyordum
Soran8 güLan bebiş aklıma efsane bir olay geldi anlatmak istiyorum sana hani bimde kasiyer şakası yapmıştık senle hatirliyon dimi onla ilgili gerçek hayatta bir olay geldi başıma
Cevap sahibi8 güKasiyer şakası ne
Soran8 güLan hani soru sormuştuk sen bimde kasiyerim diyip para avcılığı yapmıştın siteye şaka yapmıştık soru fena patlamıştı hatırlayon dimi onu
Cevap sahibi8 güEee noldu
Soran8 güDur anlatcam uzun biraz. Gerçek hayatta bir BİM kasiyeriyle alakalı olay geldi başıma. Sonra bizim soru şakası geldi
Soran8 güBu şehre ilk geldiim eve çok yakın BİM var sürekli oraya gitmeye başladım. Bir tane kasiyer kız vardı. Sürekli bakışıyor selamlasiyor gülüyor espri yapıyor filan kısmen tatlıydı işte. En son dedim ya şuna bir acilsam diye düşündüm
Soran8 güAma aylarca bu bakışması ilgisi devam etti ben de dedim ya şuna artık açılaym bir gün iş çıkışı BİM'in önüne gittim gece vakti. Yarım saat onu bekledim, tam çıktı. Bir baktım bir tane kekonun arabasına bindi gittiler manitası varmış meğerse fjdjdjdkdkdjdjdjdjkd ulan ben anlam veremiyorum bu kızlara. Ama bimde kasiyerim olayı geldi aklıma o soru şakamz geldi çok ilginç işte
Cevap sahibi8 güOoo az değilsin hasan sen de
Soran8 güÖyle deme ama çok yalnızdm ve kız aşırı derecede yakınlık gösterdi sürekli baktı ilgilendi lan kasadan geçirirken bile hep aynı şeyi alma diyo kuruyemiş aliyom protein diye benle uğraşıyordu. Sonra dedim yalnızlığımi unutturur belki bir ilişki başlar tam acilacam manitası varms gerrizekonun
Cevap sahibi8 güKıza niye gerizeko diyosun yaa olabilir manitası
Soran8 güArkadaşım o zaman manitası varken bana 3 ay boyunca kur yapmayacakti umut vermeyecekti
Cevap sahibi8 güerkekler kibarlıgı flört sanıyo genelde o yüzden ben her yerde ciddi bakıs atıyom her zaman böleyim yoksa yüz buluyorlar
Soran8 güYahu bak tipik türk erkekleri hemen bana iş atıyor diye düşünür. Ama bu kız öyle değildi biz eşşek değiliz ilk günden itibaren gözünü benden çekmedi, alışveriş yapıyorum kendi halimde yine bana bakıyor kasada uzun uzun bakıyor gülüyor benle uğraşıyordu. Ben hayatta bir yerde çalışan kıza açılmam gidip onun için iş mesai çıkışını beklemem
Soran8 güVe en son işini de bırakıp gitmiş zaten artık orada yok
Cevap sahibi8 güHmm anladm kanks yapıcak bişi yok
Cevap sahibi8 güOna bakılırsa yanında karısı yok çocugu olan erkekler de beni süzüyüo aq utanmadan
Soran8 güOnlardan nefret ediyorum ya. Cinsel açlık çekiyorlar hep işte. Ben bazen çok aciksam da Avrupalı bir erkek gibi hep tok davrandm canım asla tipik türk erkeği gibi olmadım ki
Cevap sahibi8 güTiksindirme beni ya
Soran8 güNeyden tiksindin anlamadım ki
Cevap sahibi8 güKendini övmen ve yabancıya benzetmekten djdnnd bari kendin benzetme baskası benzetsin itici oluyo öyle.
Cevap sahibi8 güTm tipini benzetiyolar şimdi bin tane paragraf döşeme altına
Soran8 güUlan ne diyosun ya son dedigim şeyde kendimi benzetmedim ki ovmedm de sadece olan doğruyu anlattm tipik Abaza türk erkekleri gibi hayatım boyunca yavşamadm da acilmadm da bana iş atıyor diye de düşünmedim. Kendimi böyle tanıtmasam nerden bileceksin? Dün sadece Ruslara benzemiyon dediğin için hayatım boyunca Rus sanildigim gerçeğini anlattım hepsi bu
Soran8 güBide itici oluyor diyor zaten milyon kişi beni Rus sandı sana bunu anlatıyorum. Ruslara benzemek çok iyi bir bok değil yani Rus kadınları sevilir Rus erkekleri sevilmez ki
Soran8 güBide sanki beni çok skine takıyorsun da hayatımda duracaksn da tavsiye veriyorsun
Cevap sahibi8 güAvrupalı erkekler daha çok yürür ve rahat davranır da neysse
Soran8 güTamam da belli medeniyet seviyesinde yaparlar turizmde çalıştım zaten batililarla iç içeym. Gerizeko Türkler gibi aha bana iş atıyor kesin verecek kafası yok
Cevap sahibi8 güPeki
Soran8 güNeden her konuda muhalefet ve tartışma başlatır gibi konuşuyorsun. Beni yeterince tanımamış gibi. Ben övünen birisi olsam seni hak etmiyorum der miyim? İyi olan şeylere neden iyi demiyorsun o zaman
Cevap sahibi8 güNe alaka fikrimi dedim
Soran8 güBen gtumle kavağa çksam sen benden haz etmeyeceksin
Cevap sahibi8 güOoff
Soran8 güValla da billa da o dönem de aynısını yaptn ben gtumle kavağa çktkca senin için her şeyi yaptım gittin durmadan o çocuğu övdün bana
Cevap sahibi8 güNapıyım kalp bu
Soran8 güBide bana çok uzun bir süre inanmamştın sevdiğime
Cevap sahibi8 güOlabilir
Soran8 güTek kelime cevap verme bana
Cevap sahibi8 güO konuyu o zaman konusmusuzdur zaten acıklıga kavusmustur sımdı hatırlamıyorum
Soran8 güSana ilk aşık olduğumu söylediğim zaman sarhoştum. Biliyorum demiştin ona çok şaşırdım
Cevap sahibi8 güOnu da hatırlamıyorum pek ayrıntılı
Soran8 güYuh ya
Cevap sahibi8 güYa noldu
Soran8 güBöyle hafan sorusuyla beni bulmuştun ya orada demiştim yine
Soran8 güSenden özür dilemek istiyorum
Cevap sahibi8 güBilmiyorum
Cevap sahibi8 güNeden?
Soran8 güEkran görüntüsü bulmami ister misin. Çünkü o an çok şaşırmıştım. Yani onu dediğimi hatirlmasan bile önceden aşık olduğumu hissetmiştin dimi? Hmm şu açıdan özür dilemek istiyorum, seni sevdiğim için, vaktini çaldığım için, bu inattan vazgeçemediğim için, beni hiç sevmesen de bunu devam ettirip duygularını meşgul ettiğim için çok özür dilerim
Cevap sahibi8 güBelli ediyosundur zaten bi arkadşa bu kdr yakın davranamaz ve diğer dediklerin için de sorun yok ben de arklıgın için teşekkür ediyorum
Soran8 güO kadar büyük bir vicdan hissediyorum ki içimden, bazen yalan söylemek istiyorum sırf bidaha gelme seni unuttum zannet, sevgili buldum zannet, mutluyum zannet diye. Yazık ediyorum kıza diyorum. Kafaya koymuş gelmiş hayatımı kontrol ediyor. Ben çok bencil şerefsiz biri miyim acaba diyorum
Cevap sahibi8 güYaa🥺
Soran8 güŞartlar ne olursa olsun dürüst olmamı mı istersin?
Cevap sahibi7 güEvet
Soran7 güTamam o zaman dürüst olacağım. Yalan söyleyemem. Bide mesela hangi insan normal bir arkadaşını düşünüp ağlar ki sahilde denize bakarken kulaklıkla Türkçe rap dinleyerek
Cevap sahibi7 güNe konuda dürüst olcaksın söyle
Soran7 güYani örneğin bir gün seni unuttum sevgili buldum mutluyum diyerek yalan söyleyerek gidebilirsin aklında kalmaz, veya hala seni seviyorum ne yapayım doğru olan bu... Gibi
Cevap sahibi7 güBenim için fark etmez öyle desen benim içimde kalmaz unuttuguna kendi yolunu çizdiğine mutlu olurdum, Mutlu oldugunu zannetsem kötü bi şey hissetmem ki bende iyi hissederim
Soran7 güTamam işte bunu diyorum. Bu durumda dürüst olmama gerek yok o zaman hiçbir zaman gerçekleri bilmeyeceksin
Cevap sahibi7 güsenin karakterine kalmıs benkık sorun yok
Soran7 güYalan söylemek pek karakterimde yok vicdanıma sığmaz. Ama senin için de üzülüyorum o yüzden düşünüyorum bazen
Cevap sahibi7 güNniye üzülüyosun
Soran7 güŞok oldum çünkü bunca ay sonra gelip beni bulup durumu kontrol etmene... Sana kötülük ettiğimi düşünüyorum
Cevap sahibi7 güNapıyım bana o kadsr düşüncesiz kalpsiz vicdansız desen de merak ettim geldim
Soran7 güİyi biri olduğunu biliyorum yoksa kalpsiz birini nasıl seveyim ki ben. Kimseye yalvarmam gitme diye ama çok koyuyor ortada bir şey yokken çekip gitmiş olman o yüzden içerledim belki. Hayat benim için şu anda çok zor biliyor musun, şehir çok nemli sıcak, tek başına tüm ev işleri bir yandan geçim derdi, hayatta yapayalnız bırakıldım çok dertliyim ailem bile kısmen takıyor beni doğru düzgün takmıyor. Bu kadar hayat memat mücadelesi içinde aklımda olman değerini kanıtlıyor
Cevap sahibi7 güÖyle orası
Soran7 güBide bebiş artık küçük bir şehrin dağının başında değilim. Böyle denizi olan bir şehrin en iyi semtindeyim yolda ne kızlar görüyorum bir görsen böyle ortam yok
Cevap sahibi7 güEe çok iyi ne güzel
Soran7 güHayatımdaki gelişmeleri görüyor musun? Doğup büyüdüğüm semtteyim. 5 dakika deniz mesafesi bana. Her yer dibimde. Tek başına yaşıyorum. İstesem her tür özgürlüğü elime alabilirim
Cevap sahibi7 güNe gel
Cevap sahibi7 güNe xel
Soran7 güSevgilim olsaydın her zaman bir evin vardı bu şehirde fjdjdkdkdkdk aaaa lan lise bitti mi senin bu arada
Cevap sahibi7 güEe olsaydı nolcakto sanki djdjdm evet bitti
Cevap sahibi7 güHafan ben ystıyorum ya gec oldu
Soran7 güNasıl olsaydı ne olacaktı ya? İstediğin zaman gel evime işte. Oohhh hafan hayırlı olsun lise gibi dünyanın en büyük belasından kurtuldun fjddjdjdk
Cevap sahibi7 güYok hafan sevgilin gelir işte gelecekteki sonra fanfinfon dhshsjxjsj
Soran7 güDhdjdkdkdjdjdkdkdkkd tm hafan iyi geco
Soran7 güSen İlber Ortaylı, Cüneyt Arkın, Kartal Tibet gibi birçok ünlünün kırım kökenli olduğunu biliyor muydun? Bugün nerden baksan ülkede milyon kırım asıllı insan vardır
Cevap sahibi7 güOlabilir?
Cevap sahibi7 güNeyin kanıtıyfı bu anlamadım
Soran7 güÖylesine söylemek istedim o gün aklıma gelmişti demeyi unuttum. Hafan hakkını helal et :(
Soran7 güBen pek iyi değilim ya
Cevap sahibi7 güNiye lan noldu
Soran7 güHiçbir şey yolunda değil. Yalnız bırakıldım bu hayatta. İş güç para desen yolunds değil. Bir kızı seversin seni terk eder. Ailen seni terk eder. Hangi bir şeyi sayayım ki bin tane derdim var bu saatten sonra hiçbir şey duzelmicek
Cevap sahibi7 güAnladm işin zor
Soran7 güAklımdan kötü şeyler geçiyor hakkını helal et
Cevap sahibi7 güNe gibi
Soran7 güBoş ver
Cevap sahibi7 güYaa canım
Soran7 güNe var
Cevap sahibi7 güSaçmalama diyorum yaa
Soran7 güBu hayatta neyi sevdiysem beni sevmedi
Soran6 güSana bişey itiraf edicem
Cevap sahibi6 güEt hadi
Soran6 güBen aslında hiç sevmedim seni o anlamda sadece arkadaşımsn o kadar
Cevap sahibi6 güEe güzel bu ne anlamda sevdin o zaman
Soran6 güHiç sevmedim
Cevap sahibi6 güYaa eee ya sonu nereye varcak dediğin şeyin sonucu söyle
Soran6 güHiç sevmedim seni işte rahat ol diyom
Cevap sahibi6 güHe sağol canım itraf içinn içim rahat gidicem kendine iyi bak🤗
Soran6 güArtık rahatladn dmi
Soran6 güLan?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 😄 “Hafan” aslında argo bir kelime, “kafam, aklım, ruh halim” gibi düşünebilirsin. “Hafan hafan söyle neredesin” derken de, “kafam nerede, aklım gitti, kayboldum” havası var 😂 Tiktok bunu şarkılaştırıp abartınca da bir anda yayılmış oldu. Yani hafif kafası dağınık, boş mod, sersem hissi veren bir ifade diyebiliriz 🌀