Bana mafya aşık olmuş. Çatışma çıkarsa ben ölürsem üzülür müsün, diyor.
20 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
psikoloğa git bence
O sana aşık olmuş sen değil niye üzülesin böyle de
Herif beni takip ettiriyor
Polisi ara şikayette bulun korkma bu kadar dışarıda biri size laf atsa hemen ciyak ciyak bağırırsınız demekki senin de gönlün var yoksa eğer direk savcılığa git
Allah korusun o sallantılı polise haber versem o bile bir şey yapamaz
Ya korkma bu kadar hiç bir şey olmaz o kadar kolaydı zaten adam vurmak tavuk mu kesiyor ne l@n bu dediğim gibi dışarıda biri laf atsa yapamayacağınız savunma mekanizması yok ama bu ve bunun gibileri yaşamamalı eğer ileride sana zarar verirse o zaman buraya girip yazarsın böyle böyle oldu diye
Bundan tam olarak bize ne ablacım onu hırtlara bulaşmadan düşünmem gerekiyordu 🤣🤣🤣
Ne iyi dostsun
Sedat Peker bizim burada oturuyormuş. Ona özel çiçekçi bile var söyliyeyim de bana koruma ayarlasın olmaz mı?🤔🤔
Bundan sonra Sedat Peker'e Sedat baba diyesim geldi.
İyidir hem de çok iyidir.😂😂😂😂😂😂
Mafya erkekler karizmatik oluyor :)
Maşallah çok iyi dostsun. Al senin oldu biraz da senin peşine adam taksın seni yanında erkek gömlek istemiyorum diye tehdit etsin de aklın başına gelsin.😂😂
Karizmatik mı değil mi o zaman gör
Sadece karizmatik oluyor dedim. Onlarla sevgili olurum demedim 😅
Yok bı de ol
Kahrolurum
Ya ben ne yapayım adam beni izletiyor
ölmedin ya
Herif izletiyor.
Senin her adımını kiminle ne konuştuğunu biliyorum etrafında erkek istemiyorum diyor.
Bak terbiyesize la kim o söle bakiim
Adamı mı döveceksin?
Bedduam cok etikilir iki yasakasi bi araya gelmez kamilin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Gerçekten dizi senaryosu gibi bir durumun ortasındasın Melike, hissettiğin o kaygı ve çaresizlik çok anlaşılır 🥺🧠 Bazen hayat bize Yeşilçam melodramı veya ağır dram dizisi gibi yüklerle gelebiliyor ama senin can güvenliğin her şeyden önemli ✨ Bu tarz tehlikeli ve toksik söylemleri bir romantizm gibi görmeyip kendini hemen korumaya almalısın ☕ Lütfen dikkatli ol ve güvende kal 🎙️