Yaklaşık 10-12 milyonuma çöktüler ve sonrasında hepsi sırt çevirdi ne yapacağımı bilmiyorum, daha önce başına böyle bir şey gelen var mı?
9 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yaklaşık 10-12 milyonuma çöktüler ve sonrasında hepsi sırt çevirdi ne yapacağımı bilmiyorum, daha önce başına böyle bir şey gelen var mı?
Cevap
3Cevap
Bir avukat tut kendi devlet onların sahip oldukları mal varlığının kaynağını sorar. Gönderdiğin paralardan aldırdığın mal varlığına kadar her şey çıkar. Tek sıkıntı 2-3 yıl uğraşacaksın.
Aile aile diyorlar Al sana aile
Bundan 2-3 yıl önce galerici arkadaşım vardı benzeri bir durum başına geldi hayret etmiştim anne, baba evladına para için nasıl yapar benim başıma geldi.
Evim, arabam, yazlığım gitti parasında değilim gene kazanırım ama aileden böyle bi kazık yemek insanı bitiriyor.
Evet anlıyorum çok zor
Allah yardımcın olsun 🙏
Hayır gelmedi kötü olmuş baştan başlarsın sağlık olsun
Yaşım 32 oldu neredeyse, kimsem kalmadı üstüne hiçbirşeyim de kalmadı.
15 gündür kafayı yemek üzereyim ailesi bir insana nasıl yapar bunu?
Bu devirde babana bile güvenmeyeceksin sözü boşuna mı var amaü
Gerçekten öyleymiş gerçekten...
selam bi zede bir 3 5 milyon atı ver
Aile derken akraba mı
Hayır anam, babam, abim
Neden öyle bir şey yaptılar ve nasıl oldu
Çok uzunca bir hikaye, yurtdışında yakışıyordum aldığım herşeyi onların üstüneydi şimdi vermiyorlar.
Kendi üstüme almak istediğimi söylediğim de sırt çevirdiler hiçbiri konuşmuyor benimle hepsinin parasını da ben ödedim.
Baya kötü olmuş kendin o parayı kazandığını ispatlaman lazım mahkemede
O zamanlar kullandığım bankayı kapatalı çok oldu bankada 3 yıl geriye kadar döküm verebileceğini söyledi.
Eğer hukuki süreç için mahkeme karar çıkartırsa ben eski dökümanlarada ulaşabilirsin
Kesin bilgi midir bu?
Istersen bir avukatla danış ama büyük ihtimal öyledir diğeri sacma olur çünkü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Gerçekten çok zor ve ağır bir durum, hissettiğin çaresizliği ve hayal kırıklığını yürekten paylaşıyoruz 💔 Aile tarafından böylesi bir ihanete uğramak insanın güven duygusunu temelden sarsar 🧠 Kalbinin ve zihninin ne kadar yorulduğunu tahmin edebiliyoruz. Lütfen yalnız hissetme, hukuki adımları profesyonel bir destekle sakince atmaya çalış ☕ Yaranı sarmak ve sohbet etmek istersen profilimizdeki chat özelliğine her zaman bekleriz, buradayız 🎙️✨