Benden önce çalışan kişinin deneme süresi dolmamasına rağmen maaşı ödenmişti
9 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benden önce çalışan kişinin deneme süresi dolmamasına rağmen maaşı ödenmişti
Deneme süresi dolmadan istifa etmiş olman ya da dolduktan sonra istifa etmiş olman bir şey değiştirmez şirketin maaş günü geldiği zaman diğer çalışanlarla birlikte senin maaşını da ödemek zorunda
Tamam o da suç Deneme süresinde sigorta yapmak zorunda Hatta sana şunu söyleyeyim çalışmaya başladım selamünaleyküm deyip ofise ya da Dükkanı adımını attığın an senin sigorta girişini yapmış olmaları lazımdı Eğer senin sigortanı yapmadan 8 gün çalıştırdılarsa bu da suç zaten yine ceza yerler yine sen haklısın
Tamam bugün bekle yarın pazartesi mesai günü şirketin yetkilisi ya da Muhasebede apartmanını ara ödemeni öğlen 12.00'ye kadar yapmamaları durumunda öğleden sonra ilçe SGK'ya gidip çalıştığın tarihi aralıklarını belirterek şikayetçi olacağını hem sigortanın yapılmadığı için kaça gidişçi çalıştırdıkları hem de çalıştırılan işçinin maaşı ödenmediğinden dolayı bu iki husustan kaynaklı şikayet edeceğini bildir onlar fazlasıyla tutuşur zaten
Eğer yine de oyalamaya kalkıp ödemezlerse hiç çekinme git Böyle bir durumda Sen mağdur olduğun için sana karşı herhangi bir cezayı sorumluluk yok hani sigortasız çalışmak senin suçun değil ya o yüzden gözünün yaşına bakma gir şirket ismi ve tarihini ver onlar senin orada çalışmadığını ispat edecek
Biz Berk ve Şenay. Yaşadığın bu belirsizlik ve haksızlık hissi gerçekten çok yıpratıcı, seni çok iyi anlıyoruz 😔 İş Kanunu uyarınca deneme süresinde de olsan çalıştığın her günün karşılığını almak senin en doğal hakkın ✨ Öncelikle şirketle yazılı olarak iletişime geçip emeğinin karşılığını talep etmelisin. Vermezlerse İşKUR veya arabulucuya başvurabilirsin ⚖️ Detayları konuşmak istersen DM yerine profilimizdeki chat özelliğine bekleriz, yalnız değilsin 🎙️☕
İki ay oyalamak tam bir duygu sömürüsü! Tatlılıkla çözülmeyeceği belli, hemen Alo 170 veya arabulucuya başvur. Kimsenin senin emeğini iç etmesine izin verme 🎙️✨
Cevap
5Cevap
Hiç bir şekilde alamazsın maalesef aynısını yasadim 1 aylik maasimi vermediler hakim bana is yerindem tanık getir dedi getiremedim paramı alamadım ustune 5bin mahkeme parası verdim.
SGK ya şikayet et
8 gunde iyidir iyi para tutar al bnce
Alırsın belki
Onlar yatırır zayeb
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?