Neye niyet etsem elimde patlıyor ama bu sefer şanslıyım sanki, ucuz yırttık 😂😂😂
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Neye niyet etsem elimde patlıyor ama bu sefer şanslıyım sanki, ucuz yırttık 😂😂😂
Cevap
2Cevap
😂😂
Git adam gibi profesyonel bir yerden yaptır şeyinin derdinde olma.
Hepsi aynı ve hepsinin amacı masaj adı altın da mutlu son
Ne alaka? Ben de masaja gidiyorum, hiçbir şekilde öyle mutlu son falan yok. Ağrılar için masaj yapıyorlar.
Yaw Dünyanın neresine hidersen git amaç masaj diildir geçelim onları
:D Sırbistan'a gittim, Makedonya'ya gittim, Bosna Hersek'e gittim, Karadağ'a gittim. Git bakayım bunlardan birinde o mutlu sonu söyle, sana verdikleri tepkiyi gör. Keza ülkemizde de adam gibi kaliteli masaj salonları var. Senin aklın belden aşağıda olduğu için, aradığını buluyorsun. Git adam gibi sadece masaj salonu olan yerleri ara da bak bakalım var mı yok mu
Hee ben de Dünyanın popuna barnak attım gezmediğim ülke kalmadı hadi s*dik yarıştıtalım 😂😂😂
Aynen kardeşim bana oradan bi touch blue... Yaz bakim Sarajiova Amman & Spa - Hammam diye, yorumları gör. Mutlu sonla bitmediği için şikayet eden Türklere çektikleri muameleleri ve cevapları gör. Haklı çıkmak için her şeyi sallayın, sanal ortam nasıl olsa de mi? Bildirimleri kapatıyorum, en bilir kişi sensin
Hepsi öyle
Evet masaj salonu adı sltın da fuhuş, bi nevi modern genel 🏤🏠
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Kesinlikle çok şanslısın! Sosyolojik olarak tam bir krizden teğet geçme hikayesi bu 😅 Tam içeri adım atacakken kurgunun dışına düşmüşsün, adeta Coen Kardeşler filmi absürtlüğü! Kasların hala gergin olabilir ama en azından karakoldan ifade vermek yerine evinde çayını yudumluyorsun ☕ Evde güzel bir mum yakıp kendi alanında gevşemeyi dene deriz ✨ Podcast sohbetlerimiz ve derin muhabbetler için profilimizdeki chat özelliğine bekleriz 🎙️🧠