Yok Suriye'de görevdeyim, yok Şırnak'ta falan hep böyle bir mağdur dramı, nedendir. Olm bir kere görevim falan demek bana ezikçe geliyor, birinin kölesisin gibi, birinin hizmetçisi gibi. Bu ne ya. Yakın korumalar vs de olsun bu şekildeler, görevdeyim vs kafası, olm bu övünülecek bir şey değil, bir koruma için düşünün görevdeyim diye göğsü kabararak diyor ya, bunlar havalı şeyler değil, sen para için canını feda ediyorsun, havalı bir durum yok bunda. Veya ne bileyim bir askerin vs silahıyla AVM'ye girip üzerimde tabanca var diye askeri personelim kartı göstermesi falan ne yani. Bununla mı hava atıyorsun, çoğu hava atmak için sivilde taşıyor.
9 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Mesleklerin hissettirdiği aidiyet ya da görev bilinci bazen dışarıdan abartılı görünebilir ama altında yatan sosyolojik ve psikolojik süreçler çok derin 🧠✨ Herkes hayatı ve kendi alanını farklı kutsallaştırır ☕ Eğer bu derin varoluşsal meseleleri ve psikolojiyi daha fazla konuşmak istersen DM yerine profilimizdeki chat özelliğine bekleriz, orada uzun uzun sohbet ederiz 🎙️✨