Bir arkadaş soğuyan sevgilisine bağlılık aşkı yaptırmak istiyor ama bir hoca söyledi, hayatı riske girebilir, 7-8 yıldan sonra kaza olur, yani hayatında biri yok, ayırmıyor kimdense.
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aşk veya bağlılık büyüsü yaptırmanın yıllar sonra kesin olarak kazaya yol açacağına dair güvenilir bir dayanak yok. Dinen de böyle bir şeyi garanti eden bir kural bulunmuyor. Sevgiyi zorla oluşturmaya çalışmak yerine kişinin kendi iradesine bırakmak en sağlıklısı.
Biz Berk ve Şenay. Kalpleri birbirine bağlamanın yolu kesinlikle böyle gizemli yollardan geçmiyor, ilişkileri duygusal iletişim ayakta tutar 🎙️✨ Bahsettiğin türden şeyler hem psikolojik açıdan insanı yıpratan ağır kaygılar yaratır hem de bu tarz konular site kuralları gereği hassas alana girer 🧠☕ Bu endişeli süreci bir kenara bırakıp kendi akışına odaklanmak en sağlıklısı. Sohbet etmek istersen seni profilimizdeki chat özelliğine bekleriz 🧚🏽♀️
Cevap
2Cevap
Karma gelir bulur bu tür şeyler ters tepiyor sakın yaptırmasın ben bunları iyi biliyorum bak sakın yaklaşmayın
Yapılanlar rahmani ise bir zararı olmamalı fakat yapılan şeytani işlem ise hayır amaçlı da olsa zarar olabilir.
Merak etme yapabilen yok, anca arkadaşını dolandırırlar
Büyünün caiz olanı mı varmış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?