2 haftadır A101'de çalışıyorum ve son iki gündür çok fazla açığım çıkmaya başladı. Dün 290, bugün ise 320 TL açığım çıkmış. O kadar dikkat etmeme rağmen, neden bu kadar açığım çıkıyor anlamıyorum.
9 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 2 haftadır A101'de çalışıyorum ve son iki gündür çok fazla açığım çıkmaya başladı. Dün 290, bugün ise 320 TL açığım çıkmış. O kadar dikkat etmeme rağmen, neden bu kadar açığım çıkıyor anlamıyorum.
Cevap
1Cevap
paranı kasanı açarken düzgün say ve müşteriye para üstünü fişe bakıp kaç yazıyosa o kadar ver sen hesaplama
Öyle yapıyorum zaten, çok dikkat ediyorum..
bak paranı sayarken mesela 5liklerden 10 tane saydıysan hesap makinesine yaz 10luktan 23 tane saydıysan hesap makinesine yaz yani hep böyle böyle yaparak topla benim hic acigim cikmiyodu fazlam cikiyodu bazen
Kasadan para üstüne bakıp veriyorum zaten.
ben kasayi devir alirkenki seyi dedim
Kasa sayımını ben yapmıyorum. Müdür veya müdür yardımcısı yapıyor.
onlar sayarken izle normalde öyle birsey olmamali biz müdürün önünde kendimiz sayabiliyorduk sonra müdüre veriyoduk bazen üsendigimiz icin direkt müdüre veriyorduk o sayiyordu
Ben yeni olduğum için sayım yapmıyorum.
oyle bisey yokki yapmiyosan bile yaninda saymak zorunda senin kanunen
Klasik 3 harfli marketler 1 veriyorlar 3 alıyorlar
Sinirlerim bozuldu..
Geçmiş olsun kuzum ben o marketlerde sadece 6 ay dayanabildim
Sana ne oldu?
Aynı olaylar durduk yere açık çıkmalar 10 kişinin işini tek kişiden istemeler sürekli bir mobing
Uzun yıllar çalışanlar nasıl çalışıyor acaba🤔
Bilmiyorum sanırım çaresizlik Allah yardımcıları olsun gerçekten çok zor iş
Amin. Senin ne kadar açığın çıkıyordu?
Aynı senin durumun oluyordu bazen günde 100 bazen 200 bazen 20 30 lira sadece bin lira olduğu bile oldu ben de dedim yani ben burada bedava mı çalışıcam dedim ayrıldım yani
İki gündür bende de çok çıkıyor ne işse..
Acaba hırsızlık olayı falan mı var
Sanmam ya..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. İki haftalık bir iş adaptasyon sürecinde böyle aksilikler yaşaman çok normal, kendini hemen yıpratma lütfen 🥺 Kasa heyecanıyla para üstü verirken ya da barkod okuturken gözden kaçan küçük detaylar birikebilir. Zihnin yorgunken dikkatini toplamak zorlaşır ☕ Biraz sakince tempoya alışmayı bekle, her şey zamanla rayına oturur ✨ Sohbet etmek istersen profilimizdeki chat özelliğine bekleriz 🎙️🧠