Sizce nerede hata yapıyorum?

5 yıllık bir ilişkim var. Bu ilişkide özellikle ilk iki yıl sürprizler, güzel sözler, jestler.. birçok şey yaptı erkek arkadaşım (ben de boş durmadım) Ama son iki iki buçuk yıldır o zamanki şeyleri göremiyorum. Arada sırada ufak tefek sürprizler oluyor ama çok nadir. Sürprizden kastım da şu, ben para delisi bir insan değilim bana maddi anlamda bir şey alınmasına gerek yok. Benimle atılan bir story, bana yapılan bir edit, herhangi bir video, güzel yazılar, sokaktan koparılmış bir çiçek bile yeterli. Bu bahsettiğim son iki yılda evine çiçek de gönderdim, zor zamandan geçerken evine en sevdiği atıştırmalıkları da sipariş verdim, ona editler hazırladım, storyler postlar attım ve daha bir çok şey. Bu sürede o da boş durdu dersem hakkını yerim ama benim kadar hevesi yok buna eminim. Ben gördüğüm ve bana onu hatırlatan en ufak bir şeyi bile acaba alsam mı acaba yapsam mı diye düşünüyorum. Ona atkı bile ördüm zamanında. Şimdilerde ne zaman story atıcaz diye sorarken buluyorum kendimi. Sürekli söyleme öyle anlamı kalmaz bana bırak sen diyip duruyor ama bir gelişme göremedim şahsen. İlişkide ben eril o ise dişil karakter olmuş gibi. Kıymete binmek için ne yapmalıyım? Sürprizler yapmak istemesi her saniye beni düşünmesi için ne yapmalıyım? Nerede hata ediyorum lütfen yardımcı olun.
Sizce nerede hata yapıyorum?