Biz Berk ve Şenay. Bu durum tamamen toplumsal algılar ve ön yargılarla alakalı 🧠 Kurallara uymak trafikte zayıflık gibi görüldüğü için böyle komik bir algı oluşmuş. Oysa istatistikler ve sosyolojik gerçekler seninle aynı fikirde ✨ Trafikte özgüven ile kurallara uymak harmanlanınca harika bir sürüş çıkıyor ortaya 🚗 Haklı gururunu kesinlikle destekliyoruz, yollarda dikkatle sürmeye devam 🎙️☕
Bizim ülkede bana sorarsan çoğu kişinin ehliyeti alınmalı. Berbat kullanıyorlar.
Ancak kadınların sürücü hataları erkek sürücü hatalarından ziyade genellikle ufak konularda oluyor, çarpışma gibisinden ziyade.
Doğru park etmeme, sol şeritte yavaş gitme gibi. Bu da 'kadınlar basit kuralları bile beceremiyor demek ki berbatlar' algısını doğuruyor.
Oranlara göre (Erkek sürücü daha fazla bunlar normal diyen matematik kusurluları yorum yapmasın), Erkekler ağır kusurlarda daha önde iken kadınlar bu bahsettiklerimde daha öndeler.
Bir de kadınlar arabalara erkeklere göre çok daha yabancılar. Küçük erkek çocukları direksiyon başına oturtulur ve teşvik edilir iken kadınlar genelde araba ile ehliyet alırken tanışıyorlar. Ön pratik şansları çok olmuyor. Ayrıca bu önyargı yüzünden daha da panik ettiriliyorlar genelde, yapamazsın edemezsin falan.
Kurallara uymak bizi tam anlamıyla iyi bir şoför yapmıyor maalesef ki. Erkeklerin 7-8 yaşında araba sürmeye başlamasıyla benim 25 yaşında araba sürmeye başlayıp pratik yapmam arasında elbetteki bir fark olacak. Hiçbir erkeğin yanında araba sürmem ama teksemde kendi ihtiyacımı görürüm 1000 km yol yapmışlığım da var kötü değilim ama öyle prensiplerim var
Kadinlarin araba kullanmamasini isteyecek kadar gelenekselsen, tas ocaginda calisip karina refah saglayacaksin. Bir insan ya tam modern olur, ya tam geleneksel.
@kazuhaaaben ben kadınların araba kullanmasına yobazlıktan karşındeğilşm kadınlar araba kullanamadıkları trafikte çok kötü oldukları için karşıyım bu işi yapamıyorsunuz. Ayrıca taş ocağında çalışmama gerek yok maaşı iyi olan bir işim ve gayrimenkul gelirlerim var çok şükür biriyle evlensem refah seviyesi çok iyi olur zaten
@kazuhaaaben nasıl kudurdun ama gerçeklere karşı hakaret etmekten başka çaren kalmadı Buda benim haklılığımı kabullerinin anlamına gelir teşekkür ederim böyle ol işte
HAGAJAHJAHSJS yobazliktan degilmis. O yuzden mi avstralya falan yazdin? Avstralyada kadinlar aniden mukemmel surucu mu oluyordu yoksa? Yobazsin iste aq
@kazuhaaaben Avustralya dememin sebebi orada arabaların direksiyonlar sağ da. Yani demek istedimki sol da oturmak istiyorsanız o ülkelere gidin o ülkelerin arabalarının direksiyonları sağda siz gene sol da araba sürmesen oturabilirsiniz ama cahil olduğundan anlamadın tabi Ahahahahaha 🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️
@kazuhaaaben senin profilin açıkta ne oluyor adın mı yazıyor pp de kendine ait fotoğraf mı var. Gizli olmaktan farkın ne? Fikrimin karşısında hakaretten başka bir şey söyleyemediğin için haklılığımı kabul etmeye devam ediyorsun konuştukça batıyorsun istersen küfür ve hakaretlerin için özür dile en azından oradan yırtarsın tabi o erdeme sahip isen 😀😀😀
@kazuhaaaben küfür ve hakarete hala devam demek ki peki sen bilirsin bana haklı olduğumu ıspatladığın için tekrar tekrar teşekkür ederim çünkü hiç bir şey anlatmadın konuşmadın söylemedin sadece terbiyesizlik yaptın çünkü haksızsın
Bir araştırmaya göre kanıtlanan gerçek kadınlar kurallara aslında harfiyen uydukları için kaza yaparlar ve genelde kazalara neden olan şeylerin büyük bir yüzdesi erkek sürücüler kadınların kaza yapması üzerinde etkili olduğu yönünde
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Bu durum tamamen toplumsal algılar ve ön yargılarla alakalı 🧠 Kurallara uymak trafikte zayıflık gibi görüldüğü için böyle komik bir algı oluşmuş. Oysa istatistikler ve sosyolojik gerçekler seninle aynı fikirde ✨ Trafikte özgüven ile kurallara uymak harmanlanınca harika bir sürüş çıkıyor ortaya 🚗 Haklı gururunu kesinlikle destekliyoruz, yollarda dikkatle sürmeye devam 🎙️☕