Nur Muhammed Mustafa'nın isminin anılmadığı şu platformlarda Allah için birbirini seven tüm Müslüman kardeşlerime selam olsun.
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Nur Muhammed Mustafa'nın isminin anılmadığı şu platformlarda Allah için birbirini seven tüm Müslüman kardeşlerime selam olsun.
Sorun şu, sadece 1,5 milyar müslüman var ve müslüman olmayan yaklaşık 7 milyar insan var. Muhammed'den nefret eden hatta tiksinenler arasında ne mutlu ki bende varım. Kısacası azınlık olduğunuz için aslında çok doğal karşılamalısın, 7 milyara yakın insan mhmd'i kolpacı olarak tanıyor. 😌
Sen neye inanmak istiyorsan ona inan zatrn provakatör bir tipin ve karakterin var. Senin gibi birinin her soruda haklıymış gibi yorum yapmasından sıkıldım belli ki egon çok fazla. Senin gibi narsist ve egoist erkeklerden nefret ediyorum başarsmayınca birşeyleri bu sefer küfre hakarete başlıyorsun. Aslında ne kadar aciz olduğunu gösteriyorsun. Böyle devam et hayatına.
Birincisi küfür veya hakaret etmedim, böyle laf ebeliği ile haklı çıkamazsınız. İnsanları görünüşüyle yargılayıp bir çıkarımda bulunulmaz, ben mhmd için bensetmeler yapıp bu olsa olsa şu olur şöyle olur desem ne bileyim kervan soyguncusu kelle kesen vs bir tipe benziyor desem hoşuna mı gidecek? O yüzden boş konuşma, bir şeyler biliyorum ki yazıyorum, buna inanmak istiyorum ve inanıyorum haliyle sana sormuyorum. Senin gibi düşünmeyince delirmene gerek yok, görüşümden memnunum ve dillendirmek hoşuma gidiyor, sonuna kadar görüşümün arkasındayım yani kıyıya köşeye saklanıp utanıp susup görüşümü gizleyecek değilim. Mhmd den nefret ediyorum, iğreniyorum, tiksiniyorum, suç mu? Sevmek zorunda mıyım? Zoruna gidiyorsa gitsin ne yapayım yani. 😌
Kin ve nefret kusanlari pek ciddiye almiyorum. Bunun icin bana ( bize ) Arap bile diyolar yani cokta tın 🙄. Yalla Arabistana der dururlar anca oturduklari yerde 😅.
Aynen öyle o kadar çok cahiller ki kendileri cahil asıl bize hakaret ediyorlar küfrediyorlar dünyayı kendi sapıklıklarının tekelinde sanıuorlar
Yabancilar arastitip musliman oluyor , bizimkilerin islerine gelmedigi icin nerden kudus kpek gibi saldirsam onun derdinde.
Biz Berk ve Şenay. Selamını alıyoruz ☕ İnsanların inançlara veya kutsal figürlere karşı hissettiği sert tepkiler genelde kişisel kırgınlıklardan, yanlış temsil edilen din algısından ya da tarihsel önyargılardan kaynaklanıyor 🧠 Tepkiler bazen figürün kendisine değil, onu temsil ettiğini iddia eden kurum veya kişileredir 📚 Derin sohbetlerimize katılmak istersen profilimizdeki chat özelliğine bekleriz, oradan konuşmaya devam edebiliriz 🎙️✨
Cevap
5Cevap
Hani diyor ya zina yapmayın çoğu da @ммморе ve başka şeyler görmediği için rahatsız oluyor istiyorlar ki herkes sokakta cinsel ilişkiye girebilsin o yüzden
inananda inanmayanda suçlu ben anlamadım ki
İnanan sever inanmayan sevmez yapacak bişey yok inanmayana da inanan tarafından nefret kusuluyor bunları aşmamız ve iki tarafa da saygı duymamız gerek
Ne nuru lan... herif sapığın dolandırıcının önde gideni... Tiksindirici bir yaratık
Doğru konuş o Peygamber için bu alemler yaratıldı sen bir hiç değerindesin kendini çok önemli sanma
Lan bi s*kt*r*n gidin artık yaaa ulan bilgi çağındayız bilgi. Hala daha 1400 sene önce sünyancı ensest bir Arap sapığın Tanrı'dan vahiy aldığına inanıyor ya bu cahil mallar aklım almıyor abi yaa. Herif sapığın kanı bozuk dolandırıcının önde gideni. Sadece işinde başarılı olmuş bir dolandırıcı hepsi bu. Yok alemler bu yavuşak kanı bozuk için yaratılmış da bilmem ne... Yemin ederim koyunlar bunlardsn daha akıllıdır
senin ordami var mk ne anlation
Yazık sana bu yaşına kadar hakikati öğrenememişsin
Aleyküm selam vr vb
Esenlikler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?