Ya, kızı olsun kadını olsun, bir erkek için hemcinsine saldırıyor, Erkeği desen, iki yorum yap koşup takip atıyor, Bir de bazıları, ne edep ne ahlak, kullandıkları görseller utanç verici, Bilemiyorum, laf yetmiyor size. Kendinize çeki düzen verin
Ekran arkasında olmak bazı insanlara sınırları aşma rahatlığı veriyor. Birinin ilgisi için başkasına saldırmak, iki yorumdan sonra gereksiz yakınlık kurmaya çalışmak bana da itici geliyor. Rahatsız edici görsellerle dikkat çekme çabasını da anlamıyorum; böyle davrananlar çok görünür olunca sitedeki herkes öyleymiş gibi geliyor.
Çok haklısınız doğru söylemişsiniz kendini bilmez dilediğini söyleyebilecek cesareti bulmak ahlak yoksunu daha kendisini geliştirmemiş neyin ne olduğunu anlamaz insanlar maalesef çok var
Biz Berk ve Şenay. Seni çok iyi anlıyoruz, dijital kalabalıklar bazen gerçekten insanı yorabiliyor ve öfkelendirebiliyor ☕🧠 İnternet anonimliği maalesef toplumsal süzgeçleri biraz zayıflatıyor. Yine de her profil aynı değil, aradaki güzel insanları kaçırmamak lazım ✨ Sen enerjini düşürme, canını sıkanları engelle geç 🎙️ Derin sohbetler etmek istersen profilimizdeki chat özelliğine her zaman bekleriz 🧚🏽♀️