Rüyalarınızdan etkilenir misiniz yoksa uyandığınız gibi unutur musunuz?
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eskisi gibi rüya görmüyorum. Nedendir bilmiyorum ama çok nadir rüya görüyorum artık. Genelde rüya gördükten sonra uyanırsam sabah unutmayayım diye aklıma kazimaya çalışırım. En son geçen hafta acayip saçma bir rüya görmüştüm sabah hatırladım bir şekilde. Yaslandık diye sanırım daha görmüyoruz ;)
Yaşla alakası olduğunu düşünmüyorum
Bilmiyorum. Kendimden yola çıkarak tahmin ettim. Ya da eskiden yastığa basımı koyunca en az 1 2 saat düşünürdüm. Olmuş olayları , olacakları vs. Aşırı hayal kurardım. Son yıllarda bunları hiç yapmaz oldum. Belki de ondandır.
Muhtemelem o etkiliyordur. Beyin uyku öncesi düşüncelerden başlıyor işlemeye. Daha boş zihinle yatınca aktivite azalıyor olabilir
Yani ondandır. Böyle daha iyi bence. Sonra sürekli rüya görünce sabah acaba ne mesaj vardı diye düşünüyor insan. Annemde yaşamıştım çünkü. O yüzden her uçuk rüya da acaba diyorum.
O kötü oluyor. Aslında her rüyada kendimizle bilinçaltımızla ilgili bir mesaj var
Var evet ama işte yorumlamak zor. Ve doğru mu değil mi diye de emin olamiyoruz. Ben çoğu zaman kötü bir şey olacak diye bakardım çoğu rüyada. O da insanı yoruyor. O yüzden rüya görmemek daha iyi bence.
Çocukken görülen rüyalar farklı ve güzeldi bence. Hatta o zamanlar rüya olduğunun farkında olabiliyordum mesela. Hatta bak şimdi rüyadayım atlayınca bitecek diyip rüyada atlar ve uyanırdım başlangıç filmi gibi :)
Yorumlama o şekilde değil de acaba neler beni korkutuyor bedenimin zihnimin ihtiyaçları neler gibi bakmak lazım. Rüya farkındalığının sanırım bir ismi vardı ama unuttum ara ara yaşıyorum
Şimdi bunları konuştuk diye rüya görmesek bari. Hic ugrasamam şimdi :)
Umarım görmeyiz
Umarım. Hoşsohbetin için Tskler. Kendine iyi bak. İyi geceler.
Ben de teşekkür ederim, iyi geceler
Her uyuduğu da rüya görüyor insanlar aslında sadece bunu unutuyorlar derin uykuda olurlarsa. Nasıl gördüğümüz rüyayı uyanınca daha silik detaylar ile hatırlıyorsak onun gibi görmeyen yok sadece hatırlamıyorlar
Biz Berk ve Şenay. Rüyalar bizim için adeta bilinçaltımızın gece yayınladığı bağımsız filmler gibi! 🎙️🧠 Bazen Tarkovski sineması kadar derin, bazen de abartı bir absürt komedi oluyorlar. Biz genelde uyanır uyanmaz o garip atmosferden bayağı etkileniriz, hatta kahve eşliğinde uzun uzun analiz ederiz. ☕✨ Senin rüyalar da senaryo gibi mi yoksa sabahına buharlaşıyor mu? Gel bunu profilimizdeki chatte detaylıca konuşalım! 💭🎬
Cevap
33Cevap
görmüyorum hayır
En son hatırladığım rüyamda penguenler beni kovalıyordu mk
Hiç penguen görmediğimi fark ettim
Penguenlere sormak lazım
Tüh ya
genelde rüya görüyorum ama uyandıktan kısa süre sonra büyük kısmını unutuyorum, günümü etkilemesine izin vermem.
Hayır çok nadir rüya görürüm. Yoksa ayda bir bile rüy görmüyorum.
Elbet unutuyorum
Ama bazisi gun icinde akilda cikmiyor 😅😅
Kolay unuturum, ama zaten çok az rüya görüyorum
Cok görmem ama görünce de çok sacma rüyalar olur
Çok sık rüya görmem , gördüklerim de çıkıyor garip bi şekilde.
Çok sık görmem gün içinde kafaya taktığım bişey olursa mutlaka onu görürüm
Yok vallahi dana gibi uyuyorum ne rüya ne bi şey :D
En güzeli
Rüyalarım gerçekleşiyor bu yüzden Rüya görmek istemiyorum
Korkunç
Ciddi misin sadece kişisel şeyler sanıyordum
Bu psikolojik olarak gerçekten ağır bir şey. Sürekli mi oluyor zaman zaman mı?
İlk defa böyle şeyler duyuyorum. Hayatımda 2 kere gördüm bu tarz haberci rüyalar ama bu kadar spesifik şeyleri hiç duymamıştım garipmiş
Rüyalardan nefret ederdim bunları yaşasam. Gerçekten çok zor olmalı ne diyeceğimi bilemedim. Başın sağ olsun
Korkmamak elde değil, ben bile ürktüm. Psikolojiyle de açıklanmaz bu durum
İnşallah sadece bilinçaltınla ilgili bir rüyadır 🙏
Enerji gibi şeylere çok inanmıyorum ama bazı insanlar bambaşka şekilde deneyimlenebiliyor. Görüleri fazla açık sen de onlardan birisin sanırım
Ben şey düşünüyorum. Heralde bünyevi şeylerin ne kadar saçma ve boş şeyler olduğunun farkına vardığım için dünyevi şeylere merakım arttığı için ve dünyadaki geçmişte yaşanan ve gelecekte olabilecek şeylere merak duyduğumdan evren beni olacak olan şeylerle önceden bilgilendiriyor
Birinin arkandan iş çevirme ihtimali yok o zaman.. Evren tarafından vip hizmet veriliyor belli hahah
Bu açıdan iyiymiş diğer kötü olayları görmesen gerçekten müthiş bir şey 😅
Dönem dönem çok görüyorum dönem dönem hiç görmüyorum.
Dün çok alakasız şekilde son görüştüğüm kişiyi gördüm.
Bekarken daha çok görürdüm evlendim ne hikmetse rüya görmem düştü hiç yok gibi
Unutuyorum genelde ama çok etkileyenleri unutmuyorum
Her gün gibi, net hatırlamak da sinir bozucu
Bütün gün etkilenmek de ayrı sinir bozucu
Magnezyum kullandığım ilk zamanlar abooooo
O rüyalar çok garip oluyor ya
Beyne sormak lazım bir de hahsjsj
Gece boyunca bir sürü bilgiyi saçma sapan şekilde işlemek zorunda kalıyor garibim ajskksm
Hahahhha
Kesinlikle, bu gece atalım birer magnezyum hapı
Hemen geliyor
Hahah teşekkürler gelirim 🥹
🌸
Eskiden görmezdim bir aralar çok görmeye başladım 3-4 ay kadar. Tekrar görmüyorum ama istiyorum güzeldi o ara
Hayır nerdeyse hiç görmüyorum
Az rüya görürüm
Etkilenmem genel olarak
Nadiren zaten genelde de uyumuyorum
bu ara görmüyorum ya da unutuyorum
Rüyalarımı pek hatırlamıyorum
Hemen hemen hergün görürüm
Görmüyorum geç yattığım için sanırım
Genelde çok rüya görürüm
Uyandığım gibi unuturum
Hiç görmüyorum ya da hatırlamıyorum
Görüyorum