Ben her gece görüyorum ve etkileniyorum
sen ne tür rüyalar görüyorsun?
Ben her gece görüyorum ve etkileniyorum
sen ne tür rüyalar görüyorsun?
Antidepresan rüyalarını duydun mu hiç ben o türden çok fazla rüya görüyorum. Üstelik önceleri rüyalarıma karşı bir bitmeme isteğim oluyordu sürükleyici merak uyandırıcıydı. Çoğunu hatırlamıyorum şu an ama... Uzun bir süredir gördüğüm rüyalar ise o kadar gerçek hayatımda uyanıkken yaptığım şeylermiş gibi ki ve acı verici bir felaket ya da ne bileyim can sıkıcı kalp kırıcı durumlar hep korkarak uyanıyorum. Günlük hayatımı da etkiliyor , nedense bu zamanlardaki rüyalarımı unutamıyorum onların gerçekleşmesini bekliyormuş gibi hissediyorum.
Ben genelde Gördüğüm rüyaları unutuyorum yani sabah uyandığımda Rüya gördüğümün farkındayım ama hatırlamıyorum sizin rüya görme şekliniz son zamanlarda arttı mı Yoksa hep böyle miydi Eğer etkisinde kalıyorsanız Bu dönem yolunda gitmeyen bir şeyler olabilir yani psikolojik şeyler Siz etkileyen durumlar
Tamam ciktim
Cevap
18Cevap
Görüp etkisinde kaldığımız çok rüya var tabiki. Bazısınıda sabah uyandığımızda unutuyoruz.
Mesela en cok ne görüyosun
Yani sayısal olarak en çok ne gördüğümü hiç hesaplamadım. Fakat kah bir düğün kah bir kavga. Bazen iyi bir ortam. bazen kavga gürültü. Bazen malum şeyler.
Ben genelde olaylı rüyalar görüyorum. Sen erotik mi?
Nasil olayli? Ben hep kavga dövüs ölüm
Bende
Son zamanlarda uykumdan uyanacak kadar sert rüyalar görüyorum.
Gördüğün rüyalar seni anlık mı etkiliyor gün boyu mu sürüyor
Benim gördüğüm rüyalar hep düzine çıkar fal baktığımdan sanırım
depremden sonra ve kedim öldükdem sonra rüyalarım hep cesetlerle dolu bide kedim rahat bırakmıyor o kötü kabusların içinde oda var😞
Cok gecmis olsun basin sag olsun 😢
😢 Bakü
Evet görüyorum.
Ne görüyorsun
Bende hep kavga ölüm görüyorum
dün futbol oynuyordum arkadasa halisaha maci ayarla dedim. ondan bu ruyayi gordüm. bir seyi arzularsam goruyorum
Evet o tarz ama normal gormuyorum
Nasil
Bayadir görmüyom valla
Nasil görmemeye basladin
Ay Bence cok iyi Ya Ozaman sen kafana hic bisey de takmazsin
Zırt pırt evleniyorum rüyamda
Evet hep kâbus görüyorum
demekkı bazı seylerı yasamadan yatıyorsun
Çoook fazla görüyorum. Haddinden çok.
Çok uyuduğum zaman rüya görüyorum
Ne tür rüyalar.
bi gecede 35 cesit ruya gorebilirim herhalde