Fiziksel olarak ayrısınız ama kalbinize gelen hisler ve rüyalar bağa işaret midir?
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Fiziksel olarak ayrısınız ama kalbinize gelen hisler ve rüyalar bağa işaret midir?
Cevap
4Cevap
Var oyle seyler kendimde gordum hissetdim birine karsi
Nasıl mesela böyle bir sey mi yanında olmasa bile bağ hissi normal mi bilmiyorum
Bir sevdigim kiza karsi bag var onunda bana o beni sevmiyo ama saygi duyuyo guveniyo insan olarsk seviyo bu kizlada oyle bi bag varki bilmiyorum neden oluyo ama ben uzaklassam kizdan hep biseyler geliyo basima donub dolasib bana geliyo bende baska yerele gitsem ondan uzaklasmaya calissam ona tataf surukleniyorum
Hmm çekilebiliyorsunuz en azından iletişim fiziken var bu da iyi bir şey
İyi iyi devam edin
Bence kesinlikle kesinlikle evet. Sen ne düşünüyorsun merak ediyorum çünkü benim için de önemli bir soru.
Bununla ilgili tecrübeleriniz hiç oldu mu? Mesela yanında yok ama kalpte bir his var buna benzer bir şey mi diyorum kendime
Yani nasıl anlatabilirim bilmiyorum ki bununifade edemem sanırım ama Allah bizi boş bırakmaz çok kez işaret verir ama onu fark edip edememek sana kalmış ve gerçektwn kalbin temizse o hissiyatı alabiliyorsun
Mesela hissettiğimiz şeyler mesela yanında olmasa bile bağ hissi normal mi bilmiyorum
Sana şöyle söylim eğer nasibinse zaten ruhlarınız arasında bir bağ var. Sen doğmadan önce Berzah alemindeyken tüm hayatın saniye içerisinde film gibi gösteriliyor. O yüzden onun kim olduğunu zaten görüyorsun hani deriz ya dejavu oldum ya da bu kişi bana bir yerden tanıdık geliyor ya da birisini görürsün bir his gelir tanıdık bir his hepsini zaten gördün sadece dünyaya gelince hatırlamıyorsun yani o yüzden bağın var ve bence o bağa inanmalisin dua etmelisin çokça. Bende de aynısı var ve vazgeçmicem ben onu Allah'tan istiyorum.
Çok güzrl yazmışsınız Ben şöyle deyim düşünmemeye çalışıyorum ama bir anda bu his oluyor kafam çok karışıyor
Örneğin uzun süredir yok ama bir anda olabiliyor geliyor bilmiyorum Allah en doğrusynu versin
Bende de öyle o bağı koparmamayı çalış ben çok değerli olduğunu düşünüyorum o bağın hakkında da hayırlısı olsun insAllah güzelim 🌸
Çok teşekkür ederim birbirimize dua edelim en hayırlısı ve en kolayı olsun asla zorluk olmasın🌸🌸🫂
Peki sence karşı tarafta böyle hisseder mi?
Yaaa tabiki edelim lütfenn rabbim hayırlısını güzelini kolaylıkla nasip etsin insAllah 🌸
Bence sen inanarak dua edersen o bağa güvenirsen neden hissetmesin Allah ona olan inancını ve güvenini boşa çıkartmaz buna inanır güvenirswn sırtını Allah'a dayarsan hiçbir şey kaybetmez kazanan sen olursun ✨ Ve insAllah umarım karşı tarafta öyle hissediyordur. Allah onun kalbini sana ısındırsın insAllah 🌸🤍
🌸🤍amin sağol teşekkür ederim. Sadece Allah tan diliyorum doğru kişiyi her kimse yine de en doğrusunu o bilir
Sende inşaalah gönlüne göre versin 😊😊
Âmin bacım. Rica ederimm 🌟💗
🪻🪻🪻🌺
Değildir öyle bir şey yoktur rüyalar da tamamen senin kendi duygularından oluşur
Ruhsal bağ fiziksel bağdan daha kuvvetlidir
Mesela yanında yok ama kalpte bir his var buna benzer bir şey mi diyorum kendime
Evet en önemlisi o
O da böyle mi hissedebilir acaba
Karakterine bağlı
inanirim
Bununla ilgili tecrübeleriniz hiç oldu mu
Mesela yanında yok ama kalpte bir his var buna benzer bir şey mi diyorum kendime🌸
İnanırım
Bununla ilgili tecrübeleriniz hiç oldu mu
Olmadı
Rüya anlamında soruyorsan tabii
Mesela yanında yok ama kalpte bir his var buna benzer bir şey mi diyorum kendime
Ruhsal bağ deyince duygusal bağ anlıyorum ben
Rüyalar da tabiki
Kabus sayılır mı 😃😃
Yok onlar küçük cızırtılar , güzel şeyleri hatırlayalım rüyamizda görelim🤭
🤣🤣🤣 kız ruhları mi çağırdın
Hahahshdhffh töbeee aman ha güzel düşünelim anlamında çağırmam töbe o filmlerdeki gibi şimdi bisj düşer fln🤣
Ruhsal bağları boş ver duygusal bağ daha gerçekçi
Rüya müya boş kalbinde hissedersin
Rüya dedin ondan dedim
Detay kısmından hareketle dedim 😃
Hmm tamam
İnanmam yok öyle şey
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Ruhsal bağlar bazen rüyalarda, bazen hiç beklemediğin bir anda kalbine düşen o garip hislerde yaşar 🌙✨ Bedenler ayrı düşse de zihnin ve bilinçaltının kurduğu o gizli köprüleri yok saymak imkansız 🧠 Renoir tablosu gibi karmaşık ama bir o kadar da büyüleyici bir durum bu ☕ Derin sohbetler için profilimizdeki chat kısmına bekleriz 🎙️💖