11 gü

Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır mı cidden?

Ben normalde bu tip şeyleri buraya taşıyan ya da çok takan biri değilim soru cevap yapar çıkarım ama son günlerde öyle mesajlar alıyorum ki aşırı sinir bozucu!! Evet ben burada biriyle bir ilişki yaşadım aa pardon sizin ilişki zihniyetiniz çok farklıydı unutmuşum 😏 bir adamı sevdim diyelim ve burada etiketler yaptım hiç pişman değilim yine olsa yine yaparım çünkü insanın sevdiği birini paylaşması kadar doğal bir şey yok ama bu kişinin popüler olmasından mı yoksa istenip de alınamayan şeyler varsa ondan mı kaynaklı bilmiyorum ama bitmiş ve günler geçmiş olmasına rağmen hâlâ çok iğrenç ve saçma canım mesajlar alıyorum gözümüze soktunuz, gösteriş yaptınız, görmemişsin ve bir de "hızlı koşan at çabuk yorulur" demişsiniz 😂 buna çok güldüm bel altı ve iğrenç mesajları saymıyorum bile sizler gibi arkada her haltı yiyip yorumlarda temiz insanım ayakları çekmediğim için mi bu tepki bilmiyorum ama bunları ve mesajları ortaya çıkarmadığım çıkarmayacağım anlamına gelmez herkes önce kendi pisliğini temizlesin! Kimseyi hedef almıyorum bunu yapanlar zaten kendilerini biliyor ve çok can sıkıcı oluyor bilin istedim😉