Merhaba arkadaşlar trans bir kızla birlikte oldum istem dışı kötü oldum ne yapacağım? 22 yaşındaydı ben 34.
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Ya meraktan soruyorum nasıldı peki anal yaptınız e temiz miydi sıkıntı oldu mu ve o zevk aldı mı sonuçta erkek bana çok ilginç geliyor neden yapıyolar diyorum
Zevk veriyor yalan yok anal sonuçta ve deliği temizdi korunmadan yaptım içinede Defalarca Boşaldım sıkıntı söyle oldu zor girdi seyim zorlandı alırken onunda haricinde sorun olmadı
O sevdi mi peki
Evet çok inledi durdu acıyor diye Ama zevk aldı 1 saate anca boşaldım zorlandı
Düğmeci olmuşsun dayı
Ne alaka ilk kez oldu
trans kız ne yani erkek ama kız hisseden mi
Hayır doğuştan öyle olan çift cinsiyetli kişi erkekden kız olan değil
doğuştan olmuyor o işler
Valla bildiğin kızdı 10-12 cm şeyi vardı erkek olarak analdan yapılıyor zaten ondada biliyorsun
e kanka tamam işte erkek ama dönme. neyse sen niye yaptın ki anlamadım
Yaaa denk geldi yolda kalmış bende arabayla gidiyordum durdurdu işte nereye gidiyorsun taksi bulamadım benide bırakır misin dedi havada soğuk yağışlıydi minnacık etek giymiş altına yani görünüş kız yani ayirt edemezsin net şekilde taksi bulamamış gece gece insanlık olarak aldım arabada rahat durmadı ellemeye başladı sürekli orami teşekkür anlaminda kabul et dedi önce boşalttı işte ben arabayla giderken oral seks çekti işte sonra beğenince onu istiyorum dedi bende hiç yapmadım trans dedim sen bana bırak ben halledicem dedi işte arabada yaptık kucağıma geldi oturdu felan 2-3 kere yaptık zevkliydi yani değişik bir duygu
İlk oldu valla kanka
e umarım sonrası gelmez. pek sanmam da. e sen nasıl anladın trans olduğunu sonradan ilişkiye girince mi
Şeyini görünce anladım trans olduğunu soyunduk arabada işte icine alırken gördüm ufacık şeyi vardı deli sonrası niye gelsin ahahah alemsin 😄😄 ilişkiye girerkn anladim
yerinde olmak istemezdim knk mümkünse 6 ay kimseyle ilişkiye de girme te Allahım yaa
Neden yaa kanka. ne alaka 6 ay felan üzdün beni şimdi yaş kaç senin?
üzül bi zahmet shshah neyse bir sey demiyorum herkesin kendi tercihi ama önünüze gelenle de ilişkiye girmeyin bunun hastalığı da var
Biliyorum tabikide ilk kez oldu ya condomsuz yaptım mecburen yoktu yanımda normalde cüzdanda y
Taşıyorum her daim lazım oluyor böylesi işte 😃😃
hidayet diliyorum size 😇
teşekkür ederim erkek adamım canım napim tasimayim mi çoğu erkek taşır ama taşımam diyen yalan söyler ne olacağı belli değil bak lazım olan zamanda yoktu umarım sorun yaşamam numaramı aldı umarım tektar istemez diye ümit ediyorum
umarım bizim gibilere sizin gibiler denk gelmez 😭 tekrar istese hayır diyemeceksin galiba öyle anladım
Hayır derim saçmalama ya zsvk aldım doğru ama kadınlardan aldığımix kadar zevk vermez tabikide kadın erkek ayrı sonuçta ilişkide benim neyim var denk geldi yaptım yani değişik duygu sonuçta
o zaman sana gay denk gelse onunla da yapcan. sıkıntısın bremiin hahshs
Hayır be saçmalama o kadar da değil sende denk geldi ama yapmadım
ahvshshaha bilemem artık kendine mukayyet ol sen yine de
Yoo zaten mukayet oluyorum öyle olsa bulurum cok yapacak birini yani ilk kez böyle bir şey oldu değişik bir duygu citten hep kadınla kızla oldum bu değişik bir şeymiş seyimi yala diyor bide dengesiz ya o kadar becerdim şeyi bile kalkmadı
JSŞDŞSJDŞSJDĞSJXŞSND yaw sen deli misin kahkaha attım. yalasaydın bari adamı hahsh ayyyy ya bir daha yapma normalleştirme sunu kafanda
Deli değilimde istedi söyledi ondan dedim ufacık şeyi var citten bak o kadar yaptım hiç mi sahlanmaz yani hissiyat yok demek ki onunkinde şaşırdım yani transta olsa ne bileyim ilk oldu ya degisikk oldum ahahah 😃 yala diyo bide ahaha 😄 benimkini görünce ohaaa dedi Zaten gözleri açıldı 😄😄
Bi daha yapmam zaten aman aman zevki batsın ne yalatirim nede yaparim
o an yüz ifadeni görmek isterdim nedense heısjjdjd umarım yapmazsın yani ne diyim seytan ugrasır artık
Ahahaha emin ol şaşırirdin 😄😄 yok be ufacık şeyi var normalde yapmazdım elledi durdu illede teşekkür için rahatla dedi oral seks çekip boşaltir diye düşündüm ama öyle olmadı iş tam tersine ilişkiye döndü azdırdı ilk kez naptım öyle birine bunu ilk kez bir kıza yani bayan karşı anlatmsk bile bu Tuhaf vlla 🙈
yani bu siteye yazacak kadar takmışsın mı diyim hoşuna mı gitmis diyim bilemedim ama bir daha yapmazsın inanıyorum sana shshsh
Valla takılı kaldım yalan yok kime anlatayım bu olayı bilemedim en güzeli buraya yazayım dedim anlatsam yaptım desem inanmazlar manyak mısın derler 😃 yani çekinirim demeye tanıdık çıksan bide sen aman yandım yüzüne bakamam valla daha önce oldu Zaten burdan tanıdık biri çıktı kötü olduk valla oda bende
Yok yapmam aman aman zevki batsın seyime bişi olsa ben biterim hastalıkla uğraş dur sonra
utancagın olayları yapmamak lazım dimi 😇 ohaa anlatsana o olayı
Haklısın vallaha yapmamak lazım ama oldu işte maalesef bilemiyorsun ki karşındaki kim bilmeden görmeden akraba eş dost bile çıkıyor yani 🙈🙈
O olay baya karışık kuzenimin arkası çıktı tanıdık yani burdan
Uyudun sanırım
evet
Mmm ses vermeyince
İğrenç
Niye öyle dedin ilk oldu
Ne fark eder midem bulandı
Midesiz misiniz siz erkekler çok pussininiz delik olsa yeter herhalde 🤮
Ne alaka şimdi midem bulandı erkekle kız birlikte olurken miden bulamıyorda erkek trans yapınca mi oluyor gay degim soncuta6
Denk geldi yaptım ne var bunda sürekli trans mi yapıyoruz
Gayden ne farkın var 🤣
Hasta misin nesin bildiğin kadın yani herşeyiyle ufacık şeyi vardı 10-12 cm var yok sonradan farkettim zaten ama yapmış oldum
Sensin hasta kadın değil ortası ayrıca kadın da olsa önünüze gelenle olmanız iğrenç zaten🤮🤮🤮🤮🤮
Önümüzü gelenle kim birlikte oluyor Allah aşkına sanki taniyormuş gibi konuşuyor yardım ettim ona yolda kalmış aldım oda rahatlatmak istedi bende tamam dedim sonra çok naptım oda istedi yaptık normalde yapmam asla
Ne kadar yardım seveersiniz öyle siz🤯
Öyleyim normalde de onun için değil genelde yardımsveeim
Her neyse beni ilgilendirmiyor ne yaparsanız yapın bence hastalık kapıp kapmadigina bak rastgele senle olan daha başka kimler kimlerle olmuştur
Bir forumda yorum okumuştum hastalık kapan bbiri sırf birlikte olduğu kişi söylememişti diye o da aynısını başkalarına yapıyordu bilerek bulastiriyordu 🤔
Ben öyle şey yapmam hastaneye gider tahlil test yaptırırim kimseyi zor sokmam öyle biri değilim şükür
Seyime bişi olursa valla ben biterim bel soğukluğu sıkıntı çünkü
Bilemem senin sorunun
Bide condomda yoktu işte sorun orada ondan biraz korkuyorum
😭😭😭
Bir heves uğruna hayatın kayar dostum ilaclara bağımlı olursun akıllı davran yapma böyle şeyler
Haklısın ne desen yaptığım çok iyi bişi demiyorum yanlış anlama ama işte düştüm yaptık bu hata bişi olmaz dimi kötü bişi hissetmiyon umarim
Hissetmezsin ömür boyu taşıyıcı olanlar var bağışıklık düşünce hastalık baş gosterir
Tedavi olurum yaaa ilk oldu zaten kimseye arkadan yapmadım ki ilk kez bir trans yaptım yani yaş kaç senin bu arada
Translarda hıv AIDS oranı daha yüksek ondan dedik napcan bbeni
Sordum canım kızma 😞