11 gü

Flörtüm zorla dudağımdan öptü ve bırakmadı, şimdi iletişimi kessem abartı mı olur?

Flörtüm beni arabada dudağımdan öptü ve ben ittiğim halde devam etti en sonunda bıraksın diye yüzünü tırnakladım bir süre sonra yeniden öpmeye başladı istemediğimi söylememe rağmen sevgili bile değiliz dediğim halde sonra bıraksın diye ittiğim halde yine bırakmadı en sonunda taksiyle gideceğim aç kapıyı falan diye sert çıkışınca özür diledi abarttım ama dayanamadım falan dedi ama sen de abarttın dedi

Arabasına neden bindin falan demeyin 2 yıl önce de flörttük sonra konuşmayı kestik yani uzun zamandır tanıyordum aslında ama böyle değildi ben tanıyamadım ya da

Şimdi iletişimi kessem abartı mı olur ileride cinsellik de ister mi ya da zorlar mı böyle biri sizce

Güncellemeler
11 gü
Ben 19 yaşındayım o da benden 3 yaş büyük
Güncellemeler
11 gü
Ben ona istemediğimi söyleyince dedi ki sen istemeyince daha çok öpesim geliyor ama ben cilve falan yaparak söylemedim yani direkt söyledim öpme istemiyorum diye işte yarın öbürgün sizin de dediğiniz gibi tecavüze kadar gider mi bu konuşmayı kesmezsem diye korktum
Flörtüm zorla dudağımdan öptü ve bırakmadı, şimdi iletişimi kessem abartı mı olur?