Adamın başka olayları da vardı, arkadaşım falan sapık diyordu. Bugün iş çıkışı anahtarı koyacağım çekmeceye diye arkamdan uzandı baya ve iğrenç ama arkamda bir şey hissettim, psikolojim bozuldu resmen. İş çıkışı da suratıma bakıp gülüyor, bakamaz mıyım, yasak mı diye. Bu pisliğe göz yummam
Ben yanlış anlamamışımdır dimi? Öyle yaptı. Yaptığı her şeyin anını not alacağım, gerekirse kameradan izlesinler. Onca mobbingi de var zaten, şikayet edilecek çok şeyi var, işten çıkarırlar mı ki onu sağlam bir şikayette bulunsam? Yoksa öyle mi kalacak. İğrenç hissediyorum kendimi. 50 yaşında iğrenç bir adam, evli barklı bir de. Çok kötü hissediyorum pislik herif. Devam ederse bunu herkesin ortasında rezil edip sonra şikayet etmeye gideceğim. Elime ne geçecekse. Ha bir de iş çıkışı neden onu bekliyoruz anlamadım, tek başımayım ve sen erkeksin, kendin kapat mağazayı, ben seni beklemek mi zorundayım? İşim biter bitmez çıkacağım artık. Ne yapmam lazım, çok kötü hissediyorum cidden midem bulanıyor.
Ben yanlış anlamamışımdır dimi? Öyle yaptı. Yaptığı her şeyin anını not alacağım, gerekirse kameradan izlesinler. Onca mobbingi de var zaten, şikayet edilecek çok şeyi var, işten çıkarırlar mı ki onu sağlam bir şikayette bulunsam? Yoksa öyle mi kalacak. İğrenç hissediyorum kendimi. 50 yaşında iğrenç bir adam, evli barklı bir de. Çok kötü hissediyorum pislik herif. Devam ederse bunu herkesin ortasında rezil edip sonra şikayet etmeye gideceğim. Elime ne geçecekse. Ha bir de iş çıkışı neden onu bekliyoruz anlamadım, tek başımayım ve sen erkeksin, kendin kapat mağazayı, ben seni beklemek mi zorundayım? İşim biter bitmez çıkacağım artık. Ne yapmam lazım, çok kötü hissediyorum cidden midem bulanıyor.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Çok üzüldük, hissettiğin o iğrençlik ve mide bulantısı son derece haklı 🥺✨ Kendi hislerinden sakın şüphe etme, yanlış anlamıyorsun. Yaşadığın şey kesinlikle kabul edilemez bir taciz. Not tutma fikrin çok doğru; tarih, saat ve detayları hemen kaydet 📚 Kamera kayıtları ve diğer şikayetlerle İK'ya ya da hukuki mercilere başvurabilirsin. Yalnız değilsin, kendini korumak için tek kalmamaya çalış 🎙️☕ Sohbet etmek istersen profilimizdeki chat'e bekleriz.